Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Religie Cultul Ortodox. Manual pentru clasa a III-a - Cristina Benga, Aurora Ciachir

Religie Cultul Ortodox. Manual pentru clasa a III-a - Cristina Benga, Aurora Ciachir
-25%
Preț: 18,68 lei
PRP: 24,90 lei (-24,98%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai sus.
Disponibilitate: stoc indisponibil - 13.09.2021
ISBN: 9786068668987
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 88
Format: 205x260
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

CRISTINA BENGA – profesor gradul didactic I, este licentiata in Teologie-Litere si doctor in stiintele educatiei, autor a numeroase articole de specialitate publicate in tara si in strainatate, profesor-mentor si formator.

AURORA CIACHIR – profesor gradul didactic I la Scoala Gimnaziala „Leornardo da Vinci” din Bucuresti, este licentiata in Teologie - Asistenta sociala, cu masterat in Doctrina si cultura, metodist ISMB, profesor-mentor, formator, expert in management educational.

NICULINA FILAT – profesor gradul didactic I, Colegiul National „Iulia Hasdeu”, este licentiata in Teologie - Litere, cu masterat in Teologie sistematica si biblica, profesor-mentor, formator, expert in management educational.

MIHAELA GHITIU – profesor gradul didactic I, licentiata in Teologie - Arte plastice, profesor mentor si formator.

IOANA NICULAE – profesor gradul didactic I, Scoala Gimnaziala „Constantin Brancusi” din Bucuresti, este licentiata in fizica si teologie, cu masterat in Comunicare si comuniune ecleziala, metodist ISMB si profesor- mentor.

Referenti:

– Pr. prof. univ. dr. Emanoil Babus, Facultatea de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul”, Universitatea din Bucuresti.

– Pr. asist. univ. dr. Georgian Paunoiu, Facultatea de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul”, Universitatea din Bucuresti.

– Pr. dr. Stefan Zara, profesor gradul didactic I, Seminarul Teologic „Sfantul Nicolae” din Ramnicu-Valcea.

– Pr. prof. Liviu Botezatu, inspector scolar, ISJ Botosani

– Pr. Marian Sidon, inspector scolar, ISJ Cluj

– Prof. dr. Denisia Elena Manoiu, inspector scolar, ISJ Iasi

– Pr. prof. dr. Adrian Cherhat, inspector scolar, ISJ Bistrita-Nasaud

– Prof. Adriana Elena Hoaghea, Scoala Gimnaziala „George Toparceanu” Mioveni, jud. Arges

– Prof. Elena Cocirlea, inspector scolar, ISJ Braila

– Prof. Maria-Magdalena Oprisan, inspector scolar, ISJ Galati

– Prof. Daniela Liliana Buzatu, inspector scolar, ISJ Timis

De ce sa-l alegi?

1. Autoarele au o experienta  didactica bogata. Lucrarile elaborate in ultimii 6 ani, manualele de Religie. Cultul ortodox pentru clasele a V-a, a VI-a, a VII-a si a VIII-a, le recomanda ca o echipa de succes.

2. Textul lectiilor este construit ca un dialog de poveste. Personajul care raspunde la intrebari si care transmite noile cunostinte este unul din mediul familial, foarte apropiat si indragit de copii, si anume bunicul.

3. Are o abordare integrata, care-i permite elevului sa exploreze in mod global mai multe domenii de cunoastere si conexiunea acestora cu viata de zi cu zi. Prin desenarea propriilor experiente isi dezvolta creativitatea si comunica prin culoare si forma.

4. Contine rubrici speciale, in versuri create de autoare, care dezvolta spiritul de echipa, dialogul si capacitatea de rezolvare a unor situatii concrete din experienta de viata a elevilor.

5. Grafica speciala, moderna si foarte atractiva, completeaza mesajul teologic, iar elementele vizuale, auditive, aplicative din manualul digital fac invatarea mai usoara.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.124 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.