Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Sprint catre BAC - LOGICA, argumentare si comunicare - 25 de teste pentru Bacalaureat • Sinteze teoretice si Logica, argumentare si comunicare - BACALAUREAT 2019

Sprint catre BAC - LOGICA, argumentare si comunicare - 25 de teste pentru Bacalaureat • Sinteze teoretice si Logica, argumentare si comunicare - BACALAUREAT 2019
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Marți, 3 Mar. 2020
ISBN: 6313
Editura:
Anul publicării: 2019

DESCRIERE

Sprint catre BAC - LOGICA

 

Culegerea este organizată în două părţi:

 

Partea I

  • Conţine 25 de teste
    • cu sugestii de rezolvare elaborate şi actualizate după modelul M. E. N. din Noiembrie 2018;
    • cu barem de corectare - punctaj detaliat aferent fiecarui item.

Partea a II-a

  • Sintezele teoretice din a doua parte a cărţii accelerează recapitularea de către elevi a noţiunilor de Logică, argumentare şi comunicare din conţinuturile manualelor şcolare pe baza tematicii din programa de bacalaureat.
  • Organizarea succintă a suportului teoretic şi prezentarea acestuia într-o formă concentrată, îi ajută pe elevi să rezolve cu succes itemii de testare, să se pregătească intensiv, eficient şi coerent pentru examenul de Bacalaureat.
Sprint catre BAC - LOGICA, argumentare si comunicare - 25 de teste pentru Bacalaureat 
• Sinteze teoretice • Bareme si rezolvari
 

Logica, argumentare si comunicare - BACALAUREAT 2019

GHIDUL DE PREGĂTIRE reprezinta un instrument de lucru util, menit a facilita sau aprofunda nivelul de pregătire a elevilor ce urmează să susțină proba de bacalaureat la disciplina Logică, argumentare și comunicare în anul școlar 2018-2019.

Lucrarea conține:

  • parte teoretica ce își propune trecerea în revistă a unora dintre cele mai importante conținuturi, completate de un sumar dar valoros dicționar de termeni logici;
  • 30 de subiecte realizate după programa și modelul în vigoare propuse de minister, fiecare subiect fiind însoțit de soluții și sugestii rezolutive.
Acest instrument didactic sprijină profesorii care predau disciplina Logică, argumentare și comunicare la clasa a IX-a, venind în întâmpinarea nevoii acestora de a elabora itemi de evaluare sau modele de teste curente cât mai diversificate pentru cele mai importante elemente de conținut prezente în programa școlară.
 
 
Logica, argumentare si comunicare - BACALAUREAT 2019
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.