Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Stomatita protetica. Actualizari in etiologie, diagnostic si tratament - Laura Iosif

Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea a fost conceputa ca o incercare de a aduce in lumina probleme actuale si tendintele in viitor ale patologiei infectioase la purtatorii de proteze, avand ca principale obiective reducerea riscului infectiilor mucoasei orale de sprijin, dar in primul rand profilaxia acestora. Sunt mentionate aspecte clinico-epidemiologice, diagnosticul clinic si de laborator, evolutia si prognosticului afectiunii, cu un accent deosebit pe factorii determinanti si favorizanti, cat si pe metodele terapeutico-profilactice de actualitate ale stomatitei protetice. Lucrarea se adreseaza studentilor si rezidentilor din cadrul facultatilor de medicina dentara, dar si specialistilor in domeniu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.060 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.