Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

SUCCES la pregatirea examenului de EVALUARE NATIONALA la Matematica 2021 - Marinela Cimpoesu, Emilia Iancu, Istvan Matefi, Maria Popescu, Anca Tosa, Mihaela Singer, Stefan Smarandoiu

SUCCES la pregatirea examenului de EVALUARE NATIONALA la Matematica 2021 - Marinela Cimpoesu, Emilia Iancu, Istvan Matefi, Maria Popescu, Anca Tosa, Mihaela Singer, Stefan Smarandoiu
-20%
Preț: 23,20 lei
29,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 25 Noi. 2020
ISBN: 9786067274387
Anul publicării: 2020
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Care sunt punctele forte ale culegerii?
•    Continutul este organizat tematic intr-o succesiune usor de parcurs, care simplifica intelegerea si, daca este cazul, (re)invatarea notiunilor studiate in clasele a V-a – a VIII-a.
•    Enunturile teoretice sunt insotite de exemple si contraexemple semnificative, precum si de exercitii si probleme rezolvate.
•    Notiunile matematice, algoritmii de calcul si metodele de rezolvare a problemelor sunt prezentate structurat, intr-o progresie care asigura formarea si dezvoltarea competentelor vizate de programa scolara.
•    Exercitiile propuse, alese cu minutiozitate, sunt structurate in principal pe doua niveluri de pregatire: minim si mediu, oferind totodata, un suport solid si elemente de baza pentru avansarea in probleme mai dificile sau pentru antrenarea competentelor matematice necesare unor concursuri scolare.
•    Antrenarea pentru examen, teze, concursuri se face prin teste de sinteza, alcatuite conform modelului elaborat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, asigurand astfel familiarizarea elevilor cu structura subiectelor pe care le vor avea de rezolvat in cadrul examenului propriu-zis de Evaluare Nationala.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.131 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.