Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Tantra yoga

Tantra yoga
-10%
Preț: 33,30 lei
37,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068408910
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 376
Format: 13x20
Categoria: Altele
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

In ultima vreme, din ce in ce mai multe fiinte umane  din Occident sunt tot mai interesate de sistemul milenar TANTRA YOGA, exportat ca sa spunem asa, din India  in lumea vestica si care nu este chiar atat de usor de inteles. Cel mai adesea transmiterea invataturilor esoterice s-a realizat – in conformitate cu datele traditiei – timp de mii de ani, in taina, “de la gura maestrului la urechea discipolului”, adica cel mai adesea intr-un cadru spiritual clar stabilit ce aparea intre rarii Ghizi spirituali ce au atins desavarsirea si aspirantele si aspirantii plini de abnegatie, sinceri si perseverenti care urmareau sa atinga, prin parcurgerea anumitor etape, starea de indumnezeire.

 

Cu toate ca au fost traduse in majoritatea limbilor occidentale, invataturile tantrice sunt chiar si acum  doar partial inteligibile pentru cititorul neavizat. De multe ori, textele tantrice elaborate intr-o forma criptica ofera accesul teoretic la o anumita metodologie care, din nefericire, este prezentata actualmente intr-un mod deformat in Occident, fie prin intermediul unor clisee senzationaliste, vulgare, fie prin intermediul unor aspecte  pe cat de  “excitante”, pe atat de delirante.

 

Spre deosebire de celelalte curente spirituale fundamentale ale umanitatii, calea plina de intelepciune practica a sistemului TANTRA YOGA nu se intemeiaza pe o abordare dogmatica, religioasa si nu accepta discriminarea ce exista in India in functie de casta.

 

In cadrul invataturilor tantrice, nu este deloc necesara renuntarea la lume sau retragerea intr-o manastire. Realitatea vie, traita clipa de clipa, pe fundalul unei stari de frenezie launtrica si entuziasm, face cu putinta o abordare practica, plina de intelepciune a tainelor vietii de zi cu zi, constituind campul de actiune predilect al feluritelor metode spirituale ale maestrilor tantrici.

 

De mii de ani, aspirantii ce abordeaza TANTRA YOGA nu considera niciodata trupul ca fiind o sui generis “temnita” a spiritului, ci un pretios dar dumnezeiesc ce poate fi folosit intotdeauna cu intelepciune, drept un instrument minunat in cadrul proceselor tantrice, unele dintre ele accelerate, ale transformarii spirituale si ale cunoasterii de sine.

 

Invatatura sistemului milenar TANTRA porneste de la premisa ca atat emotiile erotice (stenice, euforice, eminamente benefice ), cat si fanteziile  si gandurile benefice, chiar si cele mai intime nu este necesar sa fie negate doar de dragul unor conventii sterile si osificate, pe care incearca sa ni le impuna o societate care  este inchistata si plina de prejudecati prostesti.

 

Dincolo de aparente, practicile tantrice vizeaza o constientizare plenara, benefica, inteleapta  a trairilor creatoare ce ne apar in viata de zi cu zi. Un rol cu totul aparte il are transmutarea biologica a potentialului creator substantial (sexual) intr-o energie benefica uriasa, ce este urmarea unei alchimizari gradate a dorintelor, care apoi implica sublimarea atenta si sistematica a energiilor imense rezultante in etajele superioare ale fiintei. Astfel devine in mod gradat posibila reintegrarea plenara a fiintei ce este profund transformata in Totul supergigantic al Macrocosmosului, prin descoperirea si revelarea in mod gradat in  universul launtric al fiintei umane a Absolutului divin, care este Sinele Suprem Nemuritor (ATMAN).

 

Aceasta lucrare este un suis generis ABC, care va poate fi de un real folos in masura in care veti intelege, dincolo de teorie, ca este cu putinta sa descoperiti, din aproape in aproape, sistemul milenar TANTRA YOGA prin intermediul gramului necesar de practica adecvata, sistematica si perseverenta”.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.116 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.