Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Terapia biologica in bolile inflamatoare reumatice ale adultului - Ruxandra Ionescu, Daniela Opris-Belinski

Terapia biologica in bolile inflamatoare reumatice ale adultului - Ruxandra Ionescu, Daniela Opris-Belinski
-5%
Preț: 79,80 lei
84,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 21 Feb. 2020
ISBN: 9789733908678
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 478

DESCRIERE

Prezentare: Terapiile biologice aparute si utilizate in ultimii ani in reumatologie au schimbat profund prognosticul pacientilor cu boli reumatice, in special al celor fara raspuns adecvat la terapia standard. Lucrarea de fata isi propune o sinteza a datelor de ultima ora privind modul de producere al agentilor biologici, tintele terapeutice ale acestor agenti, dar si eficacitatea lor in bolile reumatice in care au primit aprobare de utilizare sau sunt in curs de evaluare sau aprobare. Un capitol aparte este rezervat sigurantei agentilor biologici, efectelor adverse ale acestora, dar si recomandarilor de folosire pentru prevenirea unor reactii nedorite. Scrisa de o serie de clinicieni de prestigiu, cartea se doreste, de asemenea, un indreptar util rezidentilor si specialistilor reumatologi care prescriu astfel de terapii, in concordanta cu protocoalele nationale de tratement cu agenti biologiciaprobati in diferite afectiuni.
Cuprins: Biotehnologia – progres major in terapia bolilor inflamatoare reumatice, biologice originale/Biosimulare. Agenti biologici utilizati in reumatologie. Efectele adverse ale terapiilor biologice utilizate in reumatologie. Terapia biologica in poliartrita reumatoida. Terapia biologica in spondilartritele axiale. Terapia biologica a uveitei din spondilartrite. Terapia biologica in artrita psorizica. Terapia biologica in vasculitele sistemice. Terapia biologica in lupusul eritematos sistemic. Terapia biologica in scleroza sistemica. Imunogenicitatea, o caracteristica a terapiilor biologice. Protocoale terapeutice de utilizare a terapiilor biologice aprobate in Romania pentru patologia reumatismala.
Adresabilitate: Medici specialisti reumatologi, internisti, rezidenti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.