Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Teste de evaluare pentru pregatirea Evaluarii Nationale clasa a II-a. Scris-Citit, Matematica

Teste de evaluare pentru pregatirea Evaluarii Nationale clasa a II-a. Scris-Citit, Matematica
-15%
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 2 Iun. 2020
ISBN: 9786063103568
Anul publicării: 2018
Pagini: 164
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza elevilor clasei a II-a, in vederea pregatirii pentru evaluarea nationala. Testele au fost structurate dupa modelul celor elaborate de Centrul de Evaluare si Examinare, in concordanta cu programele scolare elaborate de Ministerul Educatiei Nationale. Testele de limba romana vizeaza evaluarea competentelor de receptare a mesajelor citite si a competentelor de producere a mesajelor scrise, iar cele de matematica vizeaza evaluarea competentelor de matematica, structurate pe diferite domenii cognitive: cunoastere, aplicare, rationament matematic

Pana acum cativa ani, nu am avut un curriculum pare sa raspunda unor astfel de nevoi, dar noua lege a educatiei prevede atat un invatamant centrat pe formarea de competente, cat si pe introducerea unor evaluari ale elevilor de tipul celor internationale PlRLS si TIMSS.
Testele din prezenta lucrare sunt elaborate dupa modelul evaluarilor PIRLS si TlMSS.
 
La evaluarile TIMS, accentul se pune, nu atat cunostinte, cat pe procesele (mentale/cognitive) prin care acestea se obtin. A gandi corect si a putea rezolva orice fel de problema cu care se confrunta copilul, au devenit, in prezent, abilitati cruciale.
 
Ceea ce evaluareaza PIRLS vizeaza eficienta strategiilor de citire/lectura utilizare de catre cititori in confruntarea cu o varietate de texte. Unul dintre procesele fundamentale ale scolarizarii ese achizitia capacitatilor de baza la citire, deoarece aceasta este fundamentul invatarii tuturor celorlalte discipline de studiu.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.100 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.