DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Teste pentru Evaluarea Nationala la finalul clasei a IV-a. Limba romana. Matematica. 20 de teste dupa modelul M. E. N. - Aurelia Dinu

Teste pentru Evaluarea Nationala la finalul clasei a IV-a. Limba romana. Matematica. 20 de teste dupa modelul M. E. N. - Aurelia Dinu
-20%
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 26 Iul. 2021
ISBN: 9786068982113
Anul publicării: 2018
Pagini: 112

DESCRIERE

Teste pentru Evaluarea Nationala la finalul clasei a IV-a. Limba romana. Matematica - Aurelia Dinu
 
Culegerea de fata este utila elevilor de clasa a IV-a in vederea sustinerii cu succes a probei de evaluare a competentelor de intelegere a textului scris in limba romana si evaluarea competentelor  matematice la finalul anului scolar. Proba consta in administrarea a doua teste, cate unul pentru fiecare tip de competenta vizata. Testele propuse respecta intru totul standardele metodologice elaborate de Ministerul Educatiei Nationale.

Aceasta evaluare prevazuta de Legea Educatiei Nationale a devenit traditionala in invatamantul romanesc. Ea nu are consecintele obisnuite ale unui examen si ca atare notele obtinute de elevi nu se trec in catalog, ci are un caracter exclusiv formativ, de diagnoza si prognoza, cadrul didactic urmarind de fapt optimizarea, reglarea si ameliorarea procesului de predare-invatare. Rezultatele obtinute la aceasta evaluare ofera profesorului posibilitatea de a elabora planuri individualizate de invatare, iar parintilor, un reper al progresului scolar al propriilor copii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.124 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.