Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Tratat de chirurgie. Volumul III. Chirurgie oro-maxilo-faciala - Alexandru Bucur, Irinel Popescu

Tratat de chirurgie. Volumul III. Chirurgie oro-maxilo-faciala - Alexandru Bucur, Irinel Popescu
-5%
Preț: 104,50 lei
110,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 12 Apr. 2021
ISBN: 9789732716045
Anul publicării: 2007
Pagini: 600
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Chirurgia oro-maxilo-faciala este o specialitate al carei teritoriu este relativ bine delimitat, incluzand structuri anatomice complexe ale capului si gatului, fapt care conditioneaza o patologie extrem de diversa, cu impact functional si estetic major.
Specialitatea a inceput sa se creioneze si sa se defineasca de-a lungul timpului, odata cu progresele obtinute in domeniul chirurgical. In Romania, chirurgia oro-maxilo-faciala s-a dezvoltat concomitent si in acelasi curent de opinie cu celelalte tari europene. In 1935, Prof dr. Dan Theodorescu preia conducerea invatamantului stomatologic si infiinteaza la Bucuresti prima Clinica de chirurgie buco-maxilo-faciala la Spitalul Coltea, mutata ulterior la Spitalul Colentina. Din 1948 si pana in prezent, aceasta specialitate isi desfasoara activitatea in Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala, care poarta numele Profesorului Dan Theodorescu, traditia fiind dusa mai departe de nume de prestigiu in domeniu, precum Prof. dr. Valerian Popescu – membru al Academiei Romane, Prof. dr. Corneliu Burlibasa – membru al Academiei de Stiinte Medicale, Prof. dr. Nicolae Ganuta – membru al Academiei de Stiinte Medicale

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.114 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.