Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

VIETUITOARELE APELOR - Mapa educativa (Daniela Dosa)

VIETUITOARELE APELOR - Mapa educativa (Daniela Dosa)
-15%
Preț: 34,00 lei
40,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786066300452
Editura:
Anul publicării: 2016
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Carte cu proiect tematic, jocuri didactice şi exerciţiu, informaţii utile, sugestii de texte literare; harta proiectului, planşe şi jetoane pentru realizarea hărţii şi pentru jocuri.
Elementul declanşator al acestui proiect derivă din curiozitatea copiilor, din faptul că ei sunt fascinaţi de lumea animalelor subacvatice.
Doresc să cunoască aproape totul despre aceste vieţuitoare: modul de viaţă, hrana şi importanţa lor pentru om. Astfel, autoarele au creat situaţii de învăţare relevante, care să le ofere posibilitatea de a explora şi înţelege lumea din jurul lor, în toată complexitatea ei. În cadrul jocurilor didactice propuse, pe lângă metodele tradiţionale, au fost folosite metode activ-participative pentru dezvoltarea gândirii critice şi de învăţare prin cooperare: ghicitorile, explozia stelară, cubul, puzzle.
 
AVIZAT MEN cu PV nr. 2130/ian. 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.465 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.