Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Bacalaureat clasa 12 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 2 cărți
Bacalaureatul este examenul pe care orice elev va trebui sa il sustina la sfarsitul clasei a 12a. Scolarii vor trebui sa sustina examene la diferite materii, acestea fiind diferite de la un profil la altul. Acest examen, va fi cel mai important pentru ei, deoarece viitorul lor va depinde fara doar si poate de promovarea sau nepromovarea bacalaureatului.

Indiferent de profilul la care acestia sunt, toti elevii vor avea de sustinut prima data proba de limba si literatura romana. Multi elevi, considera ca aceasta proba este si cea mai grea, tocmai de aceea este pusa si prima. Examenul la limba si literatura romana este alcatuit din trei subiecte, la care elevii vor avea de scris exact ceea ce li se cere. Datorita cartilor de bacalaureat, elevii au timp si posibilitatea sa isi fixeze exact ceea ce nu stiu, si totodata sa invete ceea ce au de scris la fiecare subiect in parte. Cartile de bac pentru limba si literatura romana, sunt cu precadere cele mai des achizitionate de elevi, deoarece dupa cum spuneam, este cea mai grea proba pe care o vor sustine.

Urmatoarea proba va diferi, in functie de filiera fiecarui elev. Proba va putea fi sustinuta fie la istorie, fie la matematica. Amandoua, sunt materii care se studieaza inca din clasele primare, iar pentru a fi capabil sa promovezi la aceasta proba, va fi nevoie sa stii un minim de informatii. In cadrul matematicii, asa zisele manuale de bacalaureat, cuprind teoria pe care elevii trebuie sa o cunoasca si multe variante de bac, prin care acestia vor putea aplica ceea ce au invatat. In cadrul istoriei, cartile de bac, sunt la fel ca niste manuale normale de istorie, doar ca acestea dispun de o aranjare mai eficienta a informatiilor, in ordine cronologica, care le va usura elevilor treaba.

Iar cea de-a treia proba variaza, din nou de la profil la profil. Fiecare profil are posibilitatea de a alege dintre mai multe materii, dar cele mai alese sunt deobicei Logica si argumentare, Geografie, Fizica, Biologie, Informatica, Chimie si Psihologie. Pentru toate materiile precizate si plus celelalte nementionate, exista carti de bac care cuprind notiunile de care au nevoie elevii.

Datorita acestor manuale de Bacalaureat, elevii reusesc sa treaca acest examen, deoarece unii elevi se apuca de invatat doar cu cateva luni inainte, sau chiar saptamani de a da prima proba la limba si literatura romana.

Daca aveti nevoie de carti de bac, pentru orice materie la care se sustine examenul de bacalaureat, intrati pe site-ul librariadelfin.ro, iar aici veti gasi o multime de carti in care vor fi prezentate strict informatiile de care aveti nevoie si preturile acestor carti de bacalaureat sunt avantajoase oricarui client.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 12
Created in 0.060 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.