De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Cultura civica clasa 7 anul scolar 2023-2024

  • 3 cărți

Manual Civica clasa 7

 

Educatia civica inseamna educatia persoanei pentru a trai alaturi de ceilalti in societate, ceea ce include comportamentul politicos, normele de igiena, de circulatie publica, de paza contra incendiilor, etc. in sens restrans, educatia civica inseamna dobandirea de catre elevi a cunostintelor si competentelor necesare unui cetatean pentru participarea la viata publica.

Conform programei Ministerului Educatiei, orice manual Civica clasa 7 trebuie sa contina notiuni despre: viata in societate (persoana; unicitatea si demnitatea omului, omul ca fiinta sociala), sistemul politic in Romania (statele moderne si constitutiile, constitutia Romaniei, institutii si practice democratice) si raportul cetatean – stat: puterea opiniei publice si forta individului (cetatenia activa si practicile democratice, mass-media si opinia publica).

Un manual Cultura civica clasa 7 ce respecta programa scolara si in spatele caruia sta un profesor bun, va reusi cu brio sa-si invete colectivul de elevi in ceea ce consta educatia fizica. Totusi pana acolo, este nevoie si de manuale bune care vor ajuta elevii la fixarea informatiilor. Site-ul www.librariadelfin.ro ofera spre vanzare o gama larga de manuale de Cultura civica clasa a 7 a si nu numai. Datorita faptului ca autorii care au redactat manualele fac parte din grupurile cele mai bune ale editurilor din Romania, clientii achizitioneaza manualele acestora tot mai des.

 

Educatie Civica clasa a 7 a

 

Educatia civica in invatamant reprezinta o prioritate, in încercarea de modelare a personalitatii elevului in spiritul valorilor si principiilor democratice care guverneaza demersul societatii. Aceasta disciplina predata in scoli detine o contributie majora in procesul de intelegere si insusire a practicilor care fundamenteaza comunitatea si intregul sistem in care traim.

Asadar, educatia civica are un rol deosebit de important in a-l face pe elev sa inteleaga contributia pe care acesta o are ca membru al societatii, in calitatea sa de cetatean informat si responsabil. Departe de a inocula prejudecati sau stereotipuri, acest demers educativ incearca sa sprijine dezvoltarea unui spirit creativ si democratic, flexibil si deschis, capabil de a initia ulterior noi strategii de imbunatatire a vietii sociale.

Programa de Educatie civica ar trebui abordata si perceputa ca o tema globala la nivelul scolii, cu scopuri nu doar in ceea ce priveste dezvoltarea spiritului civic, dezvoltarea spirituala si morala, ci cu scopuri care ar urmari si dezvoltarea limbajului, mai ales a competentelor si deprinderilor de vorbire si ascultare.

Prin cele mentionate mai sus, se intelege de la sine cat de importanta poate fi cultura civica. Ca totul sa fie si mai bine inteles pentru elevi si sa poata deprinde noi idei si intelegeri este nevoie de manuale de cultura civica foarte bine puse la punct si care sa respecte programa scolara respectiva.

In descrierea manualelor de Cultura civica clasa 7 acestora au mentionate curprinsul si cateva informatii ce se regasescc in el si impreuna cu pretul avantajos clientii sunt multumiti de calitatea acestora.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 7.

✅ Ce contin manualele de Cultura Civica clasa a 7 a?

Manualele de Educatie Civica clasa 7 cuprind notiuni despre viata in societate, sistemul politic in Romania si raportul cetatean – stat: puterea opiniei publice si forta individului.

✅ Manualele de Civica clasa 7 sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Educatie Civica pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 7 a implementata de Ministerul Educatiei.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Cultura Civica clasa 7?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1294 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.