Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Evaluare finala clasa 4 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 1 carte
Evaluarea finala este pentru elevi cel mai important moment al anului scolar, deoarece acestia au ocazia de a afla rezultatele pregatirii sustinute pe care au efectuat-o.
Aceasta evaluare sustinuta la cele mai importante materii din programa scolara, necesita o cantitate mare de studiu precum si abordarea exercitiilor potrivite in scopul obtinerii unor rezultate favorabile.
Scopul acestei evaluari finale este acela de a asigura o notare corespunzatoare in raport cu cerintele Ministerului Educatiei pentru elevii de gimnaziu.
In ajutorul unei pregatiri temeinice a elevilor pentru aceste evaluari, au fost lansate aceste manuale de evaluare finala clasa 4 care contin subiectele asemănătoare cu cele primite în cadrul examinarii.

Performantele efective obtinute de către elevi în cadrul acestei evaluari releva competentele de baza acumulate pe parcursul anului scolar, cum ar fi cele legate de înțelegerea unui text la prima vedere, aspect esential în sustinerea eforturilor pentru combaterea analfabetismului functional.
În cazul matematicii, elevii trebuie sa își insusasca elemente de baza din cadrul programei, care sa le fie de folos ulterior, în situații cu care se vor confrunta cel mai adesea în viața de zi cu zi, cum ar fi calcularea restului primit la cumpărături și împărțirea corecta a unor părți fractionare dintr-un intreg.

Exista riscul ca elevii sa utilizeze manuale de evaluare finala nepotrivite, astfel încât sa nu urmeze calea corecta, iar rezultatele obtinute sa nu fie cele asteptate și astfel sa apara frustrarea și apatia fata de procesul educational.
Manualele de evaluare finala clasa a 4 a sunt aprobate de către Ministerul Educatiei, fiind in conformitate inclusiv cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014 privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, pentru clasele a 3-a si a 4-a.

Obinerea certificarilor necesare constituie garantia ca aceste manuale vor fi cele potrivite pentru evaluarea corecta a elevilor de clasa a 4-a, putand fi folosite cu succes atât de către profesorii și elevii din școlile de stat, cât și în cadrul celor private, în scopul unei pregatiri eficiente.
Utilizarea suportului digital de curs va veni în completarea procesului educational, fiind necesar pentru a usura atat munca profesorilor cât și cea a elevilor.

Manualele prezente în aceasta categorie sunt realizate de edituri cu renume, cum ar fi Corint, ceea ce garantează o calitate a continutului desavarsita, aspect care presupune inclusiv lipsa greselilor de ortografie și a celor de tipar.
Printre autorii acestor manuale pregatitoare, ii putem enumera pe: Aurelia Arghirescu, Ancuta Florea sau Claudia Bancu. Fonturile utilizate și culoarea ilustratiilor faciliteaza citirea rapidă fără a cauza oboseala oculara, fenomen din ce în ce mai întâlnit în rândul elevilor.

Tipul hartiei utilizate este de asemenea important, deoarece o hârtie de calitate poate contribui la creșterea duratei de utilizare a manualului, astfel acesta putand fi utilizat de catre mai multe generații de elevi.
Elementele non toxice foloste de către tipografii, în scopul imprimarii și imbinarii paginilor, sunt importante având în vedere sensibilitatea crescuta a elevilor de gimnaziu fata de unele substante chimice.

Pentru rezultate excepționale la teste evaluare finala, va recomandam utilizarea manualelor scolare de clasa a 4 a de calitate, cum sunt cele comercializate de către Libraria Delfin.
Created in 0.087 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.