Targul lui Mos Craciun
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210
  • Auxiliare Evaluare Nationala clasa 6-a

  • 88 cărți

Auxiliare evaluare finala clasa a VI-a acum la preturi promotionale numai pe site-ul LibrariaDelfin.ro


✅ Auxiliare Evaluare Nationala 2021 pentru clasa a VI – a

Libraria Delfin actualizeaza an de an oferta de carti pentru pregatirea examenului de Evaluare Nationala. In oferta noastra de auxiliare sunt disponibile ghiduri de pregatire, auxiliare si manuale de teste si simulare a examenului. Toate titlurile din oferta noastra sunt avizate de Ministerul Educatiei!

 

✅ Auxiliare pentru pregatirea probelor de Evaluare Nationala clasa a 6 a

Elevii ce se pregatesc pentru probele de Evaluare Finala pot apela la noile editii ale auxiliarelor ” Portofoliu de lucru si evaluare pentru clasa a 6-a. Limba si literatura romana - Ramona Raducanu” si ” Matematica. Suport teoretic si exercitii aplicative clasa a VI-a - Ion Cicu, Silvia Mares, Ioana Iacob, Razvan Ceuca, Andrei Baleanu”.

✅ Auxiliare pentru evaluarea cunostintelor – Evaluare Nationala clasa a 6 a

Pentru evaluarea cunostintelor studiate in clasa a 6 a, au fost actualizate auxiliarele ” Evaluarea Nationala 2021 la finalul clasei a VI-a. Limba si comunicare - Geanina Cotoi, Anca-Marcela Gradinaru, Elena-Silvia Gusu, Irina-Carmen Haila, Mina-Maria Rusu, Mihaela Timigeriu” si auxiliarul ” Evaluarea Nationala 2021 la finalul clasei a VI-a. Matematica si Stiinte - Bogdan Antohe, Florin Antohe, Marius Antonescu, Lucia Popa, Agnes Voica”

✅ In cat timp se pot livra auxiliarele pentru Evaluarea Finala clasa a 6 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, auxiliarele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.