Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Engleza clasa 11 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 9 cărți

Limba Engleza clasa 11

Carti de limba engleza clasa 11 disponibile pe site-ul nostru sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Toate manualele de limba engleza clasa a 11 a pot fi achizitionate din libraria noastra online la un pret foarte atractiv.
Programa prevede ca pe parcursul studierii limbi engleze in clasa a 11-a, elevii sa manifeste flexibilitate in cadrul schimbului de idei si in diferite situatii de comunicare, sa constientizeze rolul limbii engleze ca mijloc de acces la cultura universala, si sa dezvolte interes pentru limba engleza si pentru descoperirea unor aspecte profesionale specifice.
 
Manual engleza clasa 11
 
Manualele contin texte autentice, subiecte motivante si activitati interactive, plus teme care ajuta elevii sa se familiarizeze cu testele pentru examene. Activitatile propuse sunt similare cu cele din viata cotidiana. Elevii trebuie sa realizeze descrieri de persoane, locuri si procese, sa faca schimburi de informatii atat orale cat si in scris, sa participe la interviuri, dezbateri si discutii, sa interactioneze in perechi sau grupuri atat prin telefon cat si fata in fata, sa foloseasca un limbaj adecvat contextului personal si social precum si un vocabular specific domeniului de specializare, si sa traduca texte din limba materna in limba engleza. Mai jos puteti vedea cateva exemple de manuale de engleza clasa 11, cat si carti de curs general pentru invatarea limbii engleze, care pot fi achizitionate de pe site-ul nostru la preturi promotionale:
  • Manual limba engleza L1 pentru clasa a XI-a - Autor: Doina Milos, Roxana Martin
  • Mission 1 Student Book, Manual de limba engleza pentru clasa a XI-a
  • Mission 2, Manual de limba engleza pentru clasa a XI-a, Limba 1 (Upper Intermediate)
  • Manual limba engleza, clasa a XI-a L1, XII-a L2, CAE Gold Plus. Coursebook and CD
  • Manual limba engleza pentru clasa a XI-a, Limba 2 (Front Runner 3) - Autor: Ecaterina Comisel
Elevii vor invata pe tot parcursul clasei a XI-a sa solicite si sa ofere informatii in limba engleza despre produse si servicii, fenomene, evenimente, actiuni si activitati profesionale, sa ceara informatii despre completarea unui formular, sa utilizeze formule adecvate, sa ofere sfaturi, sa intrerupa o persoana in mod politicos, sa formuleze propuneri si sugestii, precum si concluzii.
 
Programa prevede ca elevii de clasa a 11-a sa fie capabili pana la sfarsitul anului scolar sa poata caracteriza in limba egleza persoane, fapte si actiuni, sa ceara si sa ofere detalii si explicatii, sa exprime opinii personale, cauze si consecinte, sa argumenteze si sa contrazica opiniile altor persoane, si sa exprime atitudini emotionale.
 
Disciplina presupune invatarea elementelor de comunicare in engleza si anume: substantivul - plurale neregulate, substantive defective de numar, articolul hotarat, nehotarat si posesiv, adverbul si adjectivul si gradele de comparatie neregulate, verbul si diateza pasiva si activa, prepozitia si corespondenta timpurilor.
 
Manualele contin pagini de recapitulare si teste de evaluare, menite sa verifice cunostintele dobandite de catre elevi, si sa-i ajute sa retina mai usor informatiile. Prin continutul lor bine structurat si extrem de atractiv, manualele de limba engleza clasa a 11 a stimuleaza interesul elevilor pentru aceasta disciplina.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 11
Created in 0.085 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.