Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Limba engleza clasa 10 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 3 cărți
Manualele de engleza clasa 10 disponibile pe site-ul nostru la preturi foarte accesibile, sunt avizate de Ministerul Educatiei, si realizate in conformitate cu programa scolara. Manualele de limba engleza clasa 10 sunt structurate in asa fel incat elevii sa invete cu usurinta sa foloseasca limba engleza, atat oral cat si scris, intr-un mod corect si adecvat.

Obiectivul acestei discipline este de a oferi elevilor posibilitatea sa dobandeasca si sa dezvolte competente de comunicare in limba engleza. In timp ce parcurg materia, elevii incep sa constientizeze rolul si importanta limbii engleze ca mijlloc de acces in cultura universala. Manualele de limba engleza clasa 10, sugerate de programa scolara, se pot achizitiona de pe site-ul nostru simplu si rapid. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele disponibile:

• Manualul elevului pentru clasa a X-a. Curs de limba engleza Wishes Level B2. 2 Students Book, Editie revizuita 2015 - Autor: Virginia Evans
• Manual Limba engleza - clasele a IX-a si a X-a SAM - Autor: Viorica Focseneanu, Radu Balan, Rodica Vulcanescu, Miruna Carianopol, Stefan Colibaba, Vanda Stan
• Manual Limba engleza L2 - clasa a X-a - Autor: Ecaterinca Comisel, Ileana Parvu, Doina Milos

Manuale engleza clasa 10

Manualul elevului pentru clasa a X-a. Curs de limba engleza Wishes Level B2. 2 Students Book, este un curs care combina invatarea activa a limbii engleze cu o varietate de subiecte interactive, prezentate in module tematice. Acest manual pregateste studentii pentru examenul Cambridge ESOL FCE, precum si alte examene la acest nivel.

Manualul contine exercitii lexicale care practica si activeaza tot vocabularul esential, inclusiv verbele frazale, frazele fixe, frazele prepozitionale si formarea de cuvinte. In plus, sunt prezente texte variate din surse contemporane autentice, cu exercitii care incurajeaza elevii sa citeasca intens. Manualul contine, de asemenea, sectiuni de gramatica care acopera toate domeniile gramaticale majore, plus o sectiune de referinta gramaticala.

Manualele de engleza clasa 10 acopera teme importante prevazute de programa scolara, cum ar fi: receptarea de mesaje transmise in scris sau oral in diverse situatii de comunicare, realizarea de mesaje scrise sau orale potrivite pentru anumite contexte de comunicare, interactiuni in comunicarea scrisa sau orala si transferul mesajelor si medierea acestora in diverse situatii de comunicare, fie ele orale sau scrise.

Aceasta disciplina urmareste ca elevii sa fie capabili sa identifice si sa selecteze idei si informatii relevante din texte, sa redacteze anunturi si pagini de jurnal, sa prezinte diferite evenimente pornind de la un plan de idei, sa se foloseasca de comunicarea in limba engleza pentru a realiza o sarcina, sa redacteze mesaje de multumire sau scuze, si, nu in ultimul rand, sa poata inregistra informatii si sa reduca un paragraf la o idee esentiala.

In timp ce parcurg materia, elevii vor invata din manualele de limba engleza clasa 10 sa ofere si sa solicite informatii despre diferite evenimente, sa descrie intamplari si anumite locuri, sa isi exprime intentia, necesitatea, propuneri, decizii si planuri, sa faca prezentari si sa comunice in societate. Manualele de engleza necesare oricarui elev de clasa a 10-a, care sunt realizate pe baza cerintelor programei scolare, pot fi achizitionate de pe site-ul nostru la preturi promotionale.
Created in 0.057 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.