De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de limba Franceza clasa 1 anul scolar 2023-2024

  • 7 cărți

Limba franceza clasa 1 – manuale scolare

 

Franceza este limba materna pentru aproape 280 de milioane de oameni si a doua limba pentru alte 200 de milioane de vorbitori. Este una dintre limbile straine de circulatie internationala si a doua cea mai frecvent predata limba dupa engleza.

 

Franceza este studiata si in scolile din Romania, fie la nivel intensiv, fie ca a doua limba sau a treia de studiu, si ii este acordata atentie inca de la clasa intai sau chiar de mai devreme. Manualele dedicate disciplinei se conformeaza si ele programei scolare, la fel ca toate celelalte dedicate altor materii. Conform acesteia, un manual franceza clasa 1 trebuie sa urmareasca dezvoltarea urmatoarelor competente:


1. Receptarea de mesaje orale simple

1.1. Oferirea unei reactii adecvate la o intrebare/ instructiune scurta si simpla rostita clar si foarte rar, adresata cu atentie de catre interlocutor
1.2. Recunoasterea localizarii elementare (stanga, dreapta, aici, acolo) a unor obiecte din universul imediat, in mesaje articulate clar si rar
1.3. Manifestarea curiozitatii fata de sesizarea semnificatiei globale a unor filme si a unor cantece pentru copii in limba moderna respective

2. Exprimarea orala in situatii de comunicare uzuala

2.1. Reproducerea unor cantece/poezii scurte si simple

2.2. Formularea unor mesaje scurte de prezentare personala (hobby-uri, adresa), cu sprijin din partea interlocutorulu
2.3. Participarea la jocuri de comunicare in care reproduce sau creeaza rime/ mesaje scurte
2.4. Exprimarea unei cereri simple pentru a obtine un obiect din universul imediat

3. Receptarea de mesaje scrise

3.1 Manifestarea curiozitatii pentru decodarea unor mesaje scrise simple si scurte din universul imediat

4. Redactarea de mesaje scrise simple in situatii de comunicare uzuala

4.1. Participarea la proiecte de grup/ la nivelul clasei in care elaboreaza cu sprijin scurte mesaje scrise

 

 

Beneficiile studierii limbii francezeIn zilele noastre, a invata una sau mai multe limbi straine este o cerinta in functie de domeniul in  care o persoana activeaza. Aceasta permit insa si cunoasterea altor culturi din interior si experimentarea mai multe moduri de gandire. Invatarea limbilor nu este numai un studiu ca oricare altul, ci este o extraordinara conexiune cu lumea inconjuratoare si in fata careia unii suntem, uneori, indiferenti. Este cu atat mai bine daca studierea uneia incepe de la varste mici, pentru a modela deschiderea celor mici spre noi posibilitati de a privi lumea din jur.

Invatarea limbilor straine este o necesitate in contextul mondial actual. Invatand macar una dintre ele, tinerii vor reusi mai usor sa se deschida catre alte culturi, au posibilitatea mobilitatii internationale, mai ales pe plan profesional, catre tarile straine.

 

Prin explicatiile oferite de profesor si prin folosirea unui manual limba franceza clasa 1, elevii vor lua un prim contact cu aspecte legate de cultura francofona si calea va fi deschisa spre cunoasterea acesteia.

 

Unele manuale tiparite sunt insotite si de manual digital franceza clasa 1, ce contine in plus fata de continutul din materialul tiparit si exercitii interactive, animatii, filmulete care ii tin pe copii atenti si ii ajuta sa invete mai bine.

 

Pe langa aceste materiale de studiu, librariadelfin.ro pune la dispozitie si o gama variata de manuale clasa 1.

Created in 0.1862 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.