Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Adevar Divin: carti de spiritualitate, cristaloterapie

  • 275 cărți

Editura Adevar Divin aduce carți noi, interesante, la mare cautare pentru cei interesați de vindecare, psihologie practica, self-help, tarot, ezoterism, spiritualitate si nu numai. Din colecție fac parte carți pentru trup si suflet, titluri din domenii ca holistica, stil de viața sanatos, alimentație specifica si diete, gestionarea stresului si multe altele.

 

Carțile aparute la aceasta editura sunt scrise de autori care abordeaza in mod practic teme esențiale ale vieții si propun diferite metode pentru a ajunge la implinire si echilibru psihic si fizic. Colecția este actualizata constant, imbogațind lista foarte lunga de carți la mare cautare, scrise de autori renumiți in aceasta aerie de explorare a sinelui si a vindecarii.

 

Din dorița de a raspunde interesului cititorilor, Editura Adevar Divin aduce o serie de carți care invața cititorii despre cristaloterapie, adica despre proprietațile considerate vindecatoare ale cristalelor, precum cartea „Cristalele pentru incepatori. Ghidul pentru descoperirea puterii vindecatoare a cristalelor” scrisa de Karen Frazier. Mai gasiți si „Totul despre cristale. Ghidul complet al cristalelor si intrebuințarea lor (Vol. I)”.

 

Gasiți si carți deja faimoase din seria „Supa de pui pentru suflet” scrise de diversi autori. Dintre acestea va evidențiem „Supa de pui pentru suflet. Povesti de vindecare, speranta, iubire si curaj pentru sufletul in proces de reabilitare” scrisa de Jack Canfield.

 

De asemenea, sunt incluse in colecție si multe carți despre terapia cu ingeri, foarte cautata in țara noastra printre cei interesați de vindecare ce cauta metode alternative sau complementare celor tradiționale stiințifice. Doreen Virtue este autoarea cu cel puțin 4 titluri pe care vi le propune Libraria Delfin: „Vindecarea cu ingeri. Cum pot ingerii sa va ajute in fiecare domeniu al vietii”, „Miracolele Arhanghelului Gabriel”, „Semne de sus. Mesaje ale ingerilor care iti pot calauzi alegerile in viata” sau „Minunile vindecatoare ale Arhanghelului Rafael”.

 

Aceeasi autoare propune combinarea cu terapia florala pentru vindecare, in cartea „Terapia cu flori. Primiti ingerii naturii in viata voastra”.

 

Un autor foarte cautat este si Anthony William, care propune remedii vindecatoare pentru corp, bazate pe detoxifierea organismului prin diverite diete alimentare. Unul dintre autori foarte cautați in aceasta categorie este Anthony William.

 

In unele apariții propuse de editura Adevar Divin este abordata relați corpului cu mintea in sanatate, boala si vindecare, asa ca am inclus in categoria dedicata librariei si carți care discuta aceasta legatura, ce explica influența gandurilor si emoțiilor in sanatate si boala si cum se poate interveni spre vindecare.

 

Domeniul psihologiei practice include carți despre codependența, emoții, iertare, memoria traumelor in corpul fizic, puterea pe care o au gandurile in determinarea cursului vieții fiecaruia.

 

Nu sunt uitate nici tarotul, marturiile celor iesiți din moarte clinica, legea atracției in plan personal si financiar, sincronicitatea, Theta healing si legatura cu Dumnezeu.

 

Pe langa autorii deja menționați, editura Adevar divin include titluri ale altor autori si speakeri foarte cunoscuți, precum Dr. Brene Brown, Deepak Chopra, Napoleon Hill, Louise L. Hay, Sadhguru, Thich Nhat Hanh.

 

Vindecarea si starea de bine sunt aspecte care intereseaza pe fiecare dintre noi. Aceasta editura propune o perspectiva integrativa si diferite abordari din care fiecare isi poate alege pe cea despre care considera ca ii este potrivita, complementara sau nu cu metodele tradiționale.

Created in 0.1279 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.