Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Campion Matematica – Carti si culegeri

  • 29 cărți

Editura Campion este drept cunoscuta ca cea mai buna editura ce redacteaza manuale si culegeri de matematica. Culegerile de matematica de la Editura Campion prezinta o structura foarte bine pusa la punct, ce respecta programa scolara impusa de Ministerul Educatiei, iar prin felul in care se face trecerea de la un nivel mai usor la unul mai complex al problemelor, elevii reusesc sa-si puna la punct ceea ce au invatat de-a lungul orelor de matematica.

 

Scopul esential pe care il urmareste invatamantul matematic nu se reduce la latura informativa, ci prin predarea acestei discipline se realizeaza mai ales dezvoltarea rationamentului si a spiritului de receptivitate, a deprinderilor de gandire logica, de definire clara si precisa a notiunilor de adaptare creatoare la cerintele actuale. Gandirea matematica se manifesta printr-o mare varietate de activitati intelectuale legate de memorie si imaginatie si anume: judecare, rationare, intelegere, explicare, inventie, deductie, inductie, analogie, abstractizare, generalizare, comparatie, concretizare, clasificare, diviziune, rezolvare de situatii-problema, etc.

 

Sistemul cunostintelor matematice formeaza in mintea elevilor o constructie dupa modelul riguros logic al stiintei matematice. Acest model este caracterizat prin continuitate si legatura logica, prin utilizarea rationamentului deductiv si inductiv in formarea conceptelor matematice.

Asadar, prin intermdiul unor manuale si culegeri bune si, bineinteles al unui profesor bun de matematica, acesta materie va contribui enorm la dezvoltarea elevilor. Modul in care cartile si auxiliarele de matematica sunt redactate vor ajuta elevii sa inteleaga aceasta materie multilaterala.

Fiind vorba despre elevii de liceu, matematica va deveni din ce in ce mai complicatata si totodata ea reprezinta una din materiile principale, iar ca aceasta sa poata fi inteleasa de catre elevi, manualul si auxiliarele scolare vor fi suportul de invatare si aprofundare a noilor informatii. Editura Campion, este o editura renumita pentru calitatea manualele si a culegerilor de matematica. Acestia redacteaza extrem de multe carti pentru elevii de liceu, fie ca vorbim de manuale sau auxiliare de matematica M1, M2, filiera teoretica, tehnologica, etc.

 

Culegerile de la Editura Campion, sunt exact ceea ce cauta elevii si profesorii, deoarece Marius Burtea impreuna cu Georgeta Burtea au o exeperienta ce i-a facut sa inteleaga cum trebuie un manual sau o culegere de matematica sa fie redactata, incat elevii sa considere aceasta materie o posibilitate de a isi dezvolta abilitatile cognitive si nu numai.

 

Pentru achizitionarea manualelor sau a culegerilor de la Editura Campion, puteti alege sa le cumparati online. Librariadelfin.ro, este una din cele mai preferate librarii online din Romania, deoarece acestia dispun de o multime de manuale de la diferite edituri, iar ofertele si preturile acestora sunt accesibilie pentru toate buzunarele.

Despre Editura Campion

Culegerile de matematica de la Editura Campion prezinta o structura foarte bine pusa la punct, ce respecta programa scolara impusa de Ministerul Educatiei.

Carti si culegeri matematica Editura Campion

In portofoliul editurii Campion se regasesc o gama variata de carti si culegeri pentru pregatirea si evaluarea cunostintelor indiferent de profil [M1, M2, M3]. Editura Campion a creat materiale complete pentru proba de Bacalaureat la Matematica.

In cat timp se pot livra titlurile publicate de editura Campion?

Din momentul ce a fost realizata comanda, cartile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite culegeri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.7212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.