Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura C.H.BECK – volume la preturi atractive | Librariadelfin.ro

  • 805 cărți

Editura C.H. Beck are ca obiect exclusiv de activitate editarea cartilor de drept si a publicatiilor cu tematica juridica si economica. Editura s-a impus pe piata literaturii juridice in anul 1998 ca urmare a asocierii dintre grupul romanesc al Editurilor ALL si editura germana C.H. BECK. incepand cu anul 2001, Editura All Beck s-a desprins din Grupul Editurilor ALL, iar din 2006 a preluat numele partenerului sau european C.H. Beck, devenind astfel o societate independenta, cu capital majoritar german.

Plecand de la experienta partenerilor sai europeni, Editura C.H. Beck a elaborat un program de dezvoltare pentru urmatorii ani, al carui obiectiv este de a crea pe piata romaneasca un ansamblu de produse editoriale, destinate practicienilor dreptului.

 

Editura C.H. Beck, reuseste sa publice un numar foarte vast de carti din care se pot invata o multitudine de noutati. Daca vreti sa capatati informatii despre un anumit domeniu, puteti alege C.H. Beck. Spre exemplu, daca doriti sa intelegeti ce este scris intr-un contract de asigurare cartea “Contractul de asigurare”, autor Elena-Cristina Savu, este conceput pentru a fi un instrument de lucru, se evidentiaza prin abordarea originala a contractelor analizate, fiind vizate, in primul rand, aspectele si implicatiile practice ale contractelor in discutie, dar si implicatiile pe care acestea le au in mediul economic. Cartea este un instrument util in masura sa satisfaca din punct de vedere teoretic si practic interesul profesionistilor si al tuturor celor implicati in procedurile dreptului asigurarilor.

 

Daca doriti sau deja lucrati in domeniul bancar si vreti sa cunoasteti mai multe aspecte si notiuni despre acest domeniu, editura C.H. Beck a publicat cartea “Aspecte cheie in activitatea financiar-bancara. Conferinta internationala”, autor Ianfred Silberstein, in care sunt evidentiate puncte de vedere exprimate de reprezentanti ai unor banci centrale din tarile europene, cat si de unii profesori de la institutii de invatamant superior din Franta si Spania. Totodata, sunt cuprinse lucrari prezentate de specialisti din Banca Nationala a Romaniei, din banci comerciale, ca si din mediul profesional juridic, inclusiv judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

De asemenea, prin ultimele noutati de la editura C.H. Beck se regaseste cartea “Legea privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat. Comentariu pe articole. Editia a 2-a”, autori Dan Oancea, Traian Cornel Briciu, Stefan Naubauer, Mihaita Bubatu, este un util instrument pus la dispozitia celor care practica aceasta generoasa profesie, necesar nu doar pentru sustinerea examenului de admitere si de definitivare in profesie, ci si ca un mijloc de asigurare a perfectionarii profesionale.

 

Cartile de la Editura C.H.Beck pot fi achizitionate online de pe librariadelfin.ro, iar datorita numarului voluminos de carti si manuale, dar si a preturilor si ofertelor avantajoase, acestia fac parte din librariile cu cele mai mare vanzari lunare.

 

✅ Despre editura C.H. Beck

Editura C.H. Beck, infiintata in anul 1998, s-a impus pe piata literaturii judiciare, in urma asocierii cu Grupul Editorial ALL. S-a desprins mai apoi de acestia in 2006 si a devenit o societate independenta cu capital majoritar german.

✅ Carti drept editura C.H. Beck

Editura C.H. Beck are ca obiectiv de activitate publicarea cartilor de drept si a publicatiilor cu tematica juridica si economica. Periodic apar volume actulaizate pentru a include toate modificarile realizate in legislatia romaneasca si internationala.

✅ Noutati de la editura C.H. Beck

Pe librariadelfin.ro gasesti cele mai noi carti de editura C.H. Beck la preturi promotionale. Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in literatura si oferim o colectie impresionanta de titluri.

✅ In cat timp se pot livra volumele de la editura C.H. Beck?

Din momentul ce a fost realizata comanda, volumele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1407 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.