Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Actualitati in diagnosticul si tratamentul sistematic al cancerului mamar - Tudor Georgescu

Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea de fata incearca sa informeze cititorul asupra principalelor aspecte moderne privind metodele si recomandarile de diagnostic si tratament ale neoplasmului mamar.

In masura in care lucrarea poate servi medicilor implicati in problemantica acestei maladii, pentru colegii inca nespecializati in domeniul oncologiei medicale, am considerat ca diversitatea si cuantumul majar de informatii, sa reuneasca in primul rand aspectele fundamentale, care, in opinia noastra, nu trebuie sa lipseasca din nici un curs de oncologie.

Din cuprins:

Introducere. Importanta problemei

Factorii de risc implicati in aparitia cancerului mamar

Valoarea epidemiologica a determinarii genelor BRCA1 si BRCA2 in diagnosticul precoce al cancerelor mamare familiale si orientarea terapeutica in aceste cazuri

Alterarile epigenetice in neoplasmul mamar

Examene paraclinice de diagnostic

Clasificarea stadiala a cancerelor mamare

Markeri biologici in cancerul glandei mamare

Chimioterapia cancerului mamar

Tratamentul cancerelor mamare

Tratamentul hormonal in neoplasmul mamar

Tratamentul cu bifosfonati

Terapiile locale pentru boala avanasata sau metastatica

Terapia biologica

Herceptinul, o noua modalitate de tratament in cancer

Herceptinul ca tratament in cancerul mamar

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.055 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.