Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manual Engleza clasa 1 - manuale scolare anul 2022-2023

  • 17 cărți

Manual Engleza clasa 1

 

Copiii au capacitatea de a invata o limba straina mult mai repede decat adultii, iar cei mici sunt indreptati spre una dintre limbile de circulatie internationala inca de la gradinita – in principal spre engleza. Cand acestia la scoala limba engleza clasa 1, deja le este familiara.

 

Competente specifice si exemple de activitati de invatare din programa scoalara pentru engleza clasa 1:

1. Receptarea de mesaje orale simple

1.1. Oferirea unei reactii adecvate la o intrebare/ instructiune scurta si simpla rostita clar si foarte rar, adresata cu atentie de catre interlocutor
1.2. Recunoasterea localizarii elementare (stanga, dreapta, aici, acolo) a unor obiecte din universul imediat, in mesaje articulate clar si rar
1.3. Manifestarea curiozitatii fata de sesizarea semnificatiei globale a unor filme si a unor cantece pentru copii in limba moderna respective

2. Exprimarea orala in situatii de comunicare uzuala

2.1. Reproducerea unor cantece/poezii scurte si simple
2.2. Formularea unor mesaje scurte de prezentare personala (hobby-uri, adresa), cu sprijin din partea interlocutorulu
2.3. Participarea la jocuri de comunicare in care reproduce sau creeaza rime/ mesaje scurte
2.4. Exprimarea unei cereri simple pentru a obtine un obiect din universul imediat

3. Receptarea de mesaje scrise

3.1 Manifestarea curiozitatii pentru decodarea unor mesaje scrise simple si scurte din universul imediat

4. Redactarea de mesaje scrise simple in situatii de comunicare uzuala

4.1. Participarea la proiecte de grup/ la nivelul clasei in care elaboreaza cu sprijin scurte mesaje scrise.Ce beneficii aduce cunoasterea limbii engleze?

 

Orele de comunicare in limba engleza clasa 1 si in toti anii urmatori stabilesc bazele pentru ca, in timp, elevii sa aiba parte de:


• Accesul la unele dintre din cele mai bune universitati din lume: celebrele universitati britanice permit admiterea si in urma unui test de limba engleza pentru cei cu o alta limba materna.


• Un avantaj la angajare – unii angajatori pot considera cunoasterea limbii engleze un atu, in timp ce altii mantioneaza obligatoriu acest aspect.


• Facilitarea comunicarii – limba engleza este in mod cert una din cele mai vorbite limbi de pe planeta, fiind dominanta in lumea afacerilor. Fie ca este necesara comunicare in limba engleza pe plan profesional, fie pentru a face fata unor provocari, a nu cunoaste limba engleza este un dezavantaj.


• Extinderea orizonturilor culturale – receptarea mesajul artistului in cea mai autentica forma, in limba materna.
 

Unele dintre manualele in format tiparit din oferta Librariei Delfin sunt insotite si de Comunicare in limba engleza clasa 1 - Manual Digital, care faciliteaza procesul de predare si de invatare a acesteia. Fie ca sunteti interesati de achizitionarea acestora, fie de materiale pentru alte discipline, pe librariadelfin.ro aveti la dispozitie o gama variata de manuale clasa 1.

 

 

✅ Manualele de Limba Engleza clasa 1 – pentru elevi si profesori

 

Libraria Delfin pune la dispozitie o gama variata de manuale de Limba Engleza pentru clasa 1 adaptate nivelului de cunostinte ale elevilor. Acestea includ lectii interactive si jocuri pentru a stimula procesul de invatare.

 

✅ Manual Engleza clasa 1 in format fizic si digital

 

In portofoliul Librariei Delfin sunt incluse manuale de Engleza clasa 1 in format fizic pentru semestrul 1 si semestrul 2. O parte din aceste manuale includ si varianta digitala a manualului, pe CD, ce include continutul din varianta tiparita, plus animatii, jocuri, elemente interactive.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Limba Engleza clasa 1?

 

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1852 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.