Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
 • Manuale de Istorie clasa 11 pentru anul scolar 2023-2024

 • 8 cărți

Manual istorie clasa 11

Manualele de Istorie clasa 11 disponibile pe site-ul nostru, sunt realizate pe baza programei scolare si avizate de Ministerul Educatiei. Toate manualele de istorie necesare elevilor de clasa a 11-a, pot fi achizitionate din libraria noastra online, simplu si rapid, la preturi foarte atractive. Un manual de istorie clasa 11 contin subiecte sugerate de programa scolara, care sunt asociate competentelor specifice, si anume: popoare si spatii istorice, oamenii si societatea, politica si statul, relatii internationale si religie.
 

Pentru fiecare domeniu programa vizeaza teme, continuturi si probleme din epoca contemporana, care au impact asupra vietii cotidiene. Cu ajutorul manualelor, elevii vor descoperi informatiile istorice necesare, si isi vor forma propria opinie in legatura cu fenomenele din trecut.

 

In realizarea acestor manuale istorie clasa 11 s-a urmarit o abordare interactiva, metoda care sa sporeasca interesul elevilor pentru istorie, simplificand procesul de invatare. La finalul capitolelor, elevii vor fi supusi unor teste de evaluare. Evaluarea este o parte importanta din procesul de invatare, si se va efectua sub forma de proiecte sau teste.

 

Carti si manuale de Istorie clasa 11

 

Cartea de istorie clasa 11 contribuie la o gandire critica si flexibila a elevilor, la dezvoltarea atitudinilor pro-active atat in viata personala cat si sociala, la antrenarea gandirii facandu-i sa inteleaga rolul istoriei in viata prezenta, si la coerenta si rigoare in actiune. Disciplina si-a propus, ca pe langa continutul istoric, elevii sa invete sa rezolve conflictele pe cale non-violenta, sa relationeze pozitiv cu cei din jur si sa aiba o toleranta religioasa, etnica si culturala.

 
Astfel, toate manualele de Istorie clasa 11, trebuie sa promoveze aceste valori si atitudini. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele de istorie clasa a 11 a, disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale:
 • Manual de istorie clasa 11-a (Liviu Lazar)
 • Istorie. Manual pentru clasa a XI-a - Alexandru Barnea, Vasile Manea, Eugen Palade, Florin Petrescu, Bogdan Teodorescu
 • Manual istorie clasa a XI-a - Autor: Ioan Ciuperca, Elena Cozma
 • Manual de istorie, clasa 11-a - Autor: Sorin Oane
 • Manual istorie - clasa a XI-a - Autor: Bogdan Teodorescu, Eugen Palade, Alexandru Barnea, Vasile Manea
 • Manual de istorie clasa 11-a - Autor: Scurtu Ioan
 • Istorie. Manual pentru Clasa a XI-a - Autor: Ioan Scurtu, Florentina Dondorici, Gheorghe Dondorici, Vasile Ionescu, Elena Emilia Lica, Octavian Osanu, Emil Poama
 • Manual de istorie, clasa a XI-a - Autor: Magda Stan
 • Manual de istorie pentru clasa a XI-a - Autor: Anisoara Budici - Editura Sigma

Manuale de istorie pentru elevii de clasa a XI-a

 

Un manual de istorie clasa 11 contine teme despre popoare si spatii istorice, Europa contemporana si cultura romana, subiecte despre oameni, economie si societatea in lumea postbelica, statele in perioada contemporana, relatii internationale si Romania si conflictele regionale, religia in lumea contemporana si arhitectura religioasa, precum si diversitatea religioasa in Romania.

Elevii vor studia in clasa a 11-a fapte si procese istorice, politice, culturale, economice, imagini ale societatii din diferite perioade, influente, semnificatii si impact, forte politice si sociale, etc. Tot acest continut util si necesar, realizat pe baza programei scolare si avizat de Ministerul Educatiei, se regaseste in manuale istorie clasa 11, care pot fi achizitionate de pe site-ul nostru la preturi foarte accesibile.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa a 11 a

✅ Ce include un manual de Istorie clasa 11?

Manualele de Istorie clasa 11 includ informatii legate de popoare si spatii istorice, oameni si societate, politica si stat, relatii internationale si religie. De asemenea, vizeaza teme, continuturi si probleme din epoca contemporana, cu impact asupra vietii cotidiene..

✅ In cat timp se pot livra manualele de Istorie clasa 11?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Istorie clasa 11 respecta programa scolara?

Toate manualele de Istorie clasa 11 incluse in oferta Librariei Delfin respecta programa scolara in vigoare si sunt aprobate de Ministerul Educatiei.

Created in 0.0885 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.