De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

▷ Culegeri de limba Romana clasa 4 Semestrul 1+2 2023-2024

Culegere romana clasa 4

Materiile scolare se diversifica si se adauga notiuni noi de la an la an, iar elevii au nevoie de ajutor in intelegerea acestora si retinerea conceptelor noi, mai ales in anii de final de ciclu scolar cand urmeaza evaluarile nationale. Limba si literatura romana este materia de baza care ii insoteste insa pe tot parcursul anilor de scoala si care le ofera notiuni care ii insotesc pana dincolo de studiile superioare, la locul de munca si in viata. De aceea, sustinerea elevilor cu materiale interesante si in limbaj pe intelesul lor care sa ii ajute sa sedimenteze cele invatate este esentiala. Din oferta noastra bogata va propunem sa alegeti din tipurile de culegere romana clasa 4, unde cu siguranta veti gasi pe cele care va intereseaza pentru a va sprijini cel mai bine scolarul.

 

Culegere limba romana clasa 4 pentru toate nevoile de studiu

 

Diversitatea culegerilor si titlurile multe aparute pentru aceasta materie si pentru acest nivel de studiu poate face greu de ales doar unuia singur, avand in vedere ca exista materiale care acopera diverse nevoi de invatare. Materialele pot fi insa folosite la clasa impreuna cu invatatorul si deopotriva in studiul individual, fiind suporturi care ofera direct tipare de lucru, fara a fi nevoie de a avea mai multe surse de compilare a informatiei. Astfel, recomandam un caiet de lucru limba romana clasa 4 pentru activitate independenta, cu texte de citit atent alese, fise de lectura pentru a ajuta la intelegerea textelor si a invata analiza lor, sau caiete tip jurnal de lectura. Antologiile de texte sunt inca un suport pentru a intra in lumea lecturii, iar pentru abordari diferite puteti alege culegeri precum „Biroul detectivilor literari”. Caietele de vacanta sunt un alt material de mare importanta deoarece in perioadele fara scoala este important ca elevul sa exerseze in continuare notiunile invatate. Puteti alege caiet de vacanta clasa 4 pentru vacanta de iarna (care contine si exercitii de matematica), caiet cu exercitii de limba romana si engleza, continand recapitulari, caiet structurat in mod interesant si distrativ pentru a fi utilizat in timpul liber.

 

Nu trebuie neglijate aspectele legate de comunicare, avand posibilitatea sa alegeti culegeri cu exercitii, jocuri si teste.

 

 

Pentru dezvoltarea partii creative, Libraria Delfin are in oferta culegeri pentru scrierea compunerilor, cu ponturi si modele de compuneri, destinate claselor III-IV, cu indicatii inca de la primii pasi pentru a compune cele mai frumoase texte.

 

 

Ortografia este un alt aspect important inca din clasele primare, deoarece invatarea scrierii corecte este importanta si in anii de scoala, si dupa terminarea acestora. Puteti alege pliante cu ortograme, caiete de lucru, culegeri de ortografie si punctuatie.

 

 

In acesti ani incepe si studiul gramaticii. In oferta noastra gasiti culegeri cu abordari in limbaj curent al tinerilor, gramatica distrativa, teste rezolvate, ghiduri de pregatire pentru evaluare.

 

 

 

 

Auxiliare limba si literatura romana clasa 4 pentru performanta

 

Un pas important inainte de orice evaluare este recapitularea. Pentru aceasta, s-au lansat la mai multe edituri aparitii cu materia foarte bine structurata, cu recapitulare prin joc, destinate deopotriva limbii si literaturii romane, geografiei, istoriei, inclusiv cu pregatire pentru evaluare, aspect tratat separat in auxiliare dedicate. Gasiti pentru acestea culegeri cu teste pentru evaluare nationala la limba romana si matematica, evaluare de final de an, teste pentru admiterea in clasa a V-a.

 

 

Atunci cand elevii tind spre performante inalte, este important sa ii sustinem in pregatire cu materialele potrivite. Noi acoperim o arie larga: teste rezolvate pentru olimpiade, concursuri scolare de limba si literatura romana sau transdisciplinare si centre de excelenta.

 

 

Alte materiale de evaluare din oferta noastra includ auxiliare cu teste de 10 minute, teste structurate urmarind metode de evaluare PIRLS, TIMSS, sau metode de evaluare folosite la nivel european.

 

 

Puteti alege, de asemenea, seturi continand mai multe caiete de lucru, pachete pentru evaluarea nationala cu teste rezolvate, chiar si cu bareme de corectare, pachete cu manual digital, pachet cu materiale scrise + diploma + medalie.

 

 

Din categoria auxiliare romana clasa 4 fac parte si culegeri in format electronic interactiv cu exercitii de gramatica, caiete interdisciplinare, auxiliare care conduc spre alcatuirea unui portofoliu, fise de lucru diferentiate, chiar un caiet de caligrafie pentru scris frumos si, de ce nu, relaxare.

 

Created in 0.1306 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.