Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti de Cardiologie la promotie

  • 95 cărți
În cadrul literaturii de specialitate, sunt mai multe domenii-cheie ale specialităților medicale. O carte de cardiologie e dedicate celor care pregătesc examene, studenților, medicilor rezidenți și tuturor celor care vor să afle informații despre bolile cardiovasculare, boli de inima și prevenția lor. În biblioteca, in secțiunea carti de medicina, multe volume de cardiologie ocupă un loc binemeritat.
 
Despre cardiologie
Structura și buna funcționare a inimii și a sistemului vascular sunt obiectul de studiu al cardiologiei. Bolile de inimă, de artere, bolile venoase, sunt boli cardiovasculare, diagnosticate și tratate de către cardiolog. Aceasta ramură a medicinei a beneficiat de atenția numeroșilor specialiști, pentru importanta unei bune funcționări a inimii în cadrul organismului uman.
 
Una din cauzele cele mai comune de deces în Romania o constituie bolile cardio-vasculare. Peste 50% din totalul deceselor pe plan național sunt cauzate de maladii ale inimii sau boli cardiovasculare. Cardiopatia ischemică, infarctul miocardic, aritmiile și tulburările de ritm cardiac au ajuns printre cele mai des întâlnite cauze de invaliditate sau deces. Specializarea în cardiologie a ajuns una căutată și studiată de studenți și medici rezidenți, pentru importanta și amploarea necesității pregătirii în acest domeniu.
 
Electrocardiograma, analizele de sânge, holterul de ritm și coronografia reprezintă investigații deja curente pentru depistarea bolilor de inimă. O mulțime de cărți cardiologie studiază aceste modalități de investigație medicala, pentru pregătirea cât mai buna a viitorilor cardiologi.
 
Cărți de cardiologie
Infarctul miocardic, bolile de inimă, chirurgia cardio-vasculara, înseamnă tot atâtea cărți de cardiologie, prezente în cadrul bibliografiei pentru învățământul superior. Medicii și rezidenți studiază cu atenție aceasta specializare medicala de maxim interes.  Specializarea în cardiologie înseamnă un intens efort intelectual de învățare. De aceea este nevoie de un material de studiu bine redactat adică tratate, volume și  cărți de cardiologie scrise profesionist.
 
Librăriile cu profil medical comercializează celor interesați cele mai căutate titluri. Oferta speciala de cărți cardiologie cuprinde titluri scrise de autori bine-cunoscuți pentru vasta experiență clinica și pregătire teoretica de excepție.
Cărțile de cardiologie oferă planșe și ilustrații originale pentru că noțiunile să fie mai bine învățate și aprofundate de către cititori. Edițiile mai vechi sunt acum completate și revizuite, în dorință de a trasmite informații cât mai corecte și actuale.
 
“Fundamentele electrocardiologiei clinice” de Atul Luthra, “Chirurgie cardiovasculara” de Dorobanțu sau “Cardiologie clinica” de Apetrei, sunt doar câteva din zecile de titluri apărute la diferite edituri. Cărțile de cardiologie sunt de un real folos pentru cei care aleg specializarea în cardiologie dar și medicilor generaliști sau medicilor de familie.
 
Concluzii
Datorita solicitărilor tot mai sporite de specialiști în domeniul cardiologiei, literatura științifică a luat amploare. Cărți de cardiologie vestite dar și noile apariții în domeniu sunt acum la dispoziția studenților  și medicilor rezidenți, pentru a fi mereu la curent cu tratamente, investigații și analize în aceasta ramură medicală. Alege cele mai bune cărți de cardiologie online, fără să fie nevoie să te deplasezi. Plasezi o comanda pe site și primești acasă pachetul cu cărți cardiologie de calitate, scrise de medici specialiști și profesori cu mare experiență clinică.
Created in 0.2057 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.