Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Chimie clasa 8 anul scolar 2023-2024

  • 7 cărți

Chimie clasa 8

Chimia este importanta din multe puncte de vedere. In primul rand, tot ce ne inconjoara este constituit pe baza unor substante chimice. Lucrurile pe care le utilizam in viata de zi cu zi de la vase de plastic, cauciucul, detergentii, cremele, cosmeticele, medicamentele pana la alimentele pe care le consumam contin substante chimice. De aceea este important studiul chimiei, deoarece chimia ne poate explica multe si ne ajuta sa avem o parere de ansamblu asupra lumii in care traim. E important sa stim ce substante chimie ne sunt benefice, care sunt daunatoare, totodata putem stii cum se obtin pe cale industriala anumite medicamente si anumite lucruri.

Pentru elevii din clasa a 8a, chimia reprezinta o materie destul de noua, iar acestia inca nu sunt complet familiarizati cu multe notiuni legate de aceasta materie. Fiind o materie noua lor, profesorul prin intermdiul manualului trebuie sa faca chimia o materie accesibila si usoara elevilor. Chimie clasa 8 este una din materiile care implica nu doar teorie, ci si multe calcule matematice, asadar elevilor li se va parea complicata si plictisitoare. Pentru ei, chimia reprezinta posibilitatea de a invata multe chestii interesante, pe care le vor folosi de-a lungul vietii.

 

Manual de chimie clasa 8

 

Un manual Chimie clasa 8 este mijlocul prin care elevii isi pot fixa anumite notiuni pe care nu sunt siguri, si prin care isi deprind noile cunostinte despre o anumita materie. In cazul chimiei, manualul reprezinta mijlocul fundamental pe care ei il au la dispozitie. Orice manual de Chimie clasa 8 trebuie sa respecte programa scolara a anului respectiv aprobata de catre Ministerul Educatiei, aceasta fiind alcatuita din urmatoarele capitole: corp; substanta; amestec, sistemul periodic; formulele substantelor chimice, reactii chimice, legea conservarii masei in reactiile chimice; calcule stoechiometrice, substante simple cu utilizari practice si substante compuse cu utilizari practice.

Cele mai des cumparate si utilizate manuale chimie clasa 8 sunt manualele editurii Sigma si Corint. Manualul de chimie al editurii Sigma, autor Rodica Constantinescu, este cel mai corect si eficient redactat manual de Chimie clasa a 8 a. In primul rand, acesta respecta programa scolara, iar in cel de-al doilea rand, modul in care este redactat prin asezarea ingenioasa a informatiei in pagina si prin problemele concepute de autor, manualul reuseste cu brio sa fie pe gustul elevilor.

Manualele scolare pentru clasa 8 se gasesc si pe site-ul online librariadelfin.ro, unde preturile oferite de acestia sunt avantajoase, iar manualele pe care vi le pun la dispozitie provin de la cele mai cunoscute edituri din Romania, iar acestea sunt, de asemenea, avizate de catre Ministerul Educatiei.

✅ Ce contine un manual de Chimie clasa 8?

Manualele de Chimie clasa a 8 a este structurat pe unitati de invatare pentru a ajuta elevii sa inteleaga fiecare notiune in parte. Elevii vor invata despre transformarile chimice ale substantelor, tipuri de reactii chimice (reactii de combinare, de descompunere, de schimb, de substitutie) dar si rolul practic al chimiei in viata noastra.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Chimie clasa a 8 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Chimie clasa a 8 a sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Limba engleza pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 8 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1106 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.