Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Religie clasa 3 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 8 cărți

Manual Religie clasa 3

Manualele scolare de religie clasa 3 sunt aprobate prin Ordinul Ministrului Educatiei nationale, si sunt realizate in conformitate cu programa scolara. Manualele disponibile pe site-ul nostru au un pret foarte atractiv, si sunt necesare oricarui elev de clasa a 3-a. Manualele de religie clasa a 3 a sunt structurate in asa fel incat elevii sa invete cu usurinta tainele materiei, si sa inteleaga lumea si viata din perspectiva crestina.

Religie clasa 3

Manualele contin fotografii cu obiecte de cult si desene foarte atractive, rugaciuni, sfaturi, jocuri in echipa, activitati interdisciplinare si recapitulare. Elevii invata despre relatia omului cu natura, cu Dumnezeu, primesc indemnuri si isi imbunatatesc creativitatea. Mai jos puteti vedea o parte dintre manualele de religie pentru clasa a 3 a disponibile pe site-ul nostru:

• Religie. Cultul ortodox - Manual pentru clasa a III-a (semestrul I si semestrul al II-lea) - Autor: Cristina Benga
• Religie, cultul ortodox- Manual pentru clasa a III-a - Autor: Maria Orzetic
• Religie-Manual pentru clasa a III-a (cultul ortodox) - Autor: Mihai Hau
• Religie -Manual pentru clasa a III-a, cultul ortodox. (Nicolae Vladu)

Manuale de religie clasa 3

In cuprinsul manualului Religie. Cultul ortodox - Manual pentru clasa a III-a (semestrul I si semestrul al II-lea) - Autor: Cristina Benga, se regasesc teme precum: bucuria de a trai, omul in relatie cu natura, viata pe pamant si Imparatia lui Dumnezeu, lectura pentru suflet, alegerea binelui, persoanele din jurul nostru, sarbatori crestine - Nasterea Domnului si Botezul Domnului, recapitulare si evaluare. Cuvantul de invatatura din fiecare manual incurajeaza respectarea solidaritatii, onestitatii, tolerantei si spiritului civic. Elevii invata sa fie mai buni, corecti, sa ajute, sa fie mai creativi, organizati, sa ofere daruri si sa se bucure de sarbatori cantand colinde.

Unele manuale contin si editie digitala, CD-urile avand multe activitati interactive, exercitii educationale si imagini foarte interesante. Varianta digitala are o structura similara cu cea a variantei tiparite.

Manualele de religie clasa a 3 a sunt structurate in unitati de invatare care cuprind: titlul lectiei, vocabular, Sfanta Scriptura ne invata, indemnuri pentru crestini, intelegerea textului, lectura si creativitate, jocuri si ghicitori, cantece, desen, rugaciuni si evaluare.

Evaluarea semestriala se bazeaza pe teste grila, exercitii de corespondenta, proiecte pe echipe, proiect interdisciplinar, etc. Punctele de recapitulare contin activitati si concursuri de desen, tehnica origami pentru confectionarea de arta din hartie, intrebari si ghicitori.

Pe site-ul nostru puteti gasi manuale clasa 3 sugerate de programa scolara, la preturi foarte avantajoase. Toate manualele de religie pentru clasa a 3 a sunt avizate de Ministerul Educatiei, si contin tot ce este necesar elevului pentru varsta si nivelul lui. Manualele de religie sunt concepute in concordanta cu morala si credinta Bisericii Ortodoxe Romane.
Created in 0.088 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.