De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Religie clasa 3 pentru anul scolar 2023-2024

  • 8 cărți

Religie clasa 3 -  manuale pentru toate cultele

 

Manualele scolare de religie clasa 3 sunt aprobate prin Ordinul Ministrului Educatiei nationale si sunt realizate in conformitate cu programa scolara. Un manual religie clasa 3 este structurat in asa fel incat elevii sa invete cu usurinta materia si sa inteleaga lumea si viata din perspectiva religioasa.

 

Manualele contin fotografii cu obiecte de cult si desene foarte atractive, rugaciuni, sfaturi, jocuri in echipa, activitati interdisciplinare si recapitulare. Elevii invata despre relatia omului cu natura, cu Dumnezeu, primesc indemnuri si isi imbunatatesc creativitatea. Pe Libraria Delfin puteti achizitiona manual religie clasa 3 semestrul 1 si manual religie clasa 3 semestrul 2, de la edituri cunoscute: CD Press, Corint, Didactica si Pedagogica, SF. Mina.

 

Manuale de religie disponibile in oferta librariei:

  • Religie. Cultul ortodox - Manual pentru clasa a III-a (semestrul I si semestrul al II-lea) - Autor: Cristina Benga, Ed. Corint
  • Religie, cultul ortodox- Manual pentru clasa a III-a - Autor: Maria Orzetic, Ed. Sf. Mina
  • Religie. Cultul Unitarian. Manual pentru clasa III - Pal Tunde, Ed. Didactica si Pedagogica
  • Religie, Cultul Romano-Catolic de limba romana. Manual pentru clasa III - Alois Hirja, Cristian Scripcaru, , Ed. Didactica si Pedagogica
  • Religie. Manual pentru clasa a III-a. Cultul ortodox - Livia Teodorescu, Anghel Chirila, Mihai Hau, Ed. Didactica si Pedagogica
  • Religie. Cultul Baptist. Manual pentru clasa III - Gheorghe Pavel Sucan, Ed. Didactica si Pedagogica

 

Notiuni incluse in manualul de religie clasa 3

 

In manualul religie clasa 3 Corint, se regasesc teme precum: bucuria de a trai, omul in relatie cu natura, viata pe pamant si Imparatia lui Dumnezeu, lectura pentru suflet, alegerea binelui, persoanele din jurul nostru, sarbatori crestine - Nasterea Domnului si Botezul Domnului. Cuvantul de invatatura din fiecare manual incurajeaza respectarea solidaritatii, onestitatii, tolerantei si spiritului civic. Elevii invata sa fie mai buni, corecti, sa ajute, sa fie mai creativi, organizati, sa ofere daruri si sa se bucure de sarbatori cantand colinde.

 

Unele manuale contin si editie digitala, CD-urile avand multe activitati interactive, exercitii educationale si imagini foarte interesante. Varianta digitala are o structura similara cu cea a variantei tiparite.

 

Manualele de religie clasa 3 sunt structurate in unitati de invatare care cuprind: titlul lectiei, vocabular, Sfanta Scriptura ne invata, indemnuri pentru crestini, intelegerea textului, lectura si creativitate, jocuri si ghicitori, cantece, desen, rugaciuni si evaluare.

 

Evaluarea semestriala se bazeaza pe teste grila, exercitii de corespondenta, proiecte pe echipe, proiect interdisciplinar etc. Punctele de recapitulare contin activitati si concursuri de desen, tehnica origami pentru confectionarea de arta din hartie, intrebari si ghicitori.

 

Pe Libraria Delfin puteti gasi manuale clasa 3 sugerate de programa scolara, concepute in concordanta cu morala si credinta Bisericii Ortodoxe Romane.

Created in 0.1306 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.