Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual istorie clasa 6 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 13 cărți

Istorie clasa 6

"Un om care nu-si cunoaste istoria, este un om fara identitate." Istoria este fara doar si poate materia pe care cei mai multi elevi o considera cea mai interesanta, deoarece invatarea istoriei, ne ajuta sa observam cum au evoluat anumite lucruri, situatii si evenimente pe parcursul secolelor, ne ajuta sa nu mai facem aceleasi greseli care s-au facut in trecut si de pe urma carora au avut de suferit atatia oameni, ne ajuta sa avem o idee despre conceptul de 'stat' si despre ceea ce inseamna, din toate punctele de vedere (social, economic, politic, administrativ, etc.) si sa ne formam o idee despre lumea in care traim si in legatura cu ceea ce se petrece.

Manualul de istorie pentru clasa 6a, trebuie sa fie un manual foarte bine conceput, sa cuprinda imagini pentru fiecare lectie in parte, sa aiba exercitii sub forma de intrebari prin care elevii sa isi puna la contributie pana si cel mai lenes neuron. De asemenea, la istorie programa scolara este fundamentala, deoarece ordinea cronologica a evenimentelor nu poate fi data la intamplare.

Prin urmare, conform programei scolare pentru clasa a 6a, se vor studia patru mari capitole. Primul capitol este calatori si calatorii - Europa si Lumea noua (calatoriile si perceptia spatiului in Evul Mediu; mijloace de transport, marile descoperiri ale europenilor: drumuri si teritorii; consecinte asupra vietii oamenilor), cel de-al doilea- Geneza spiritului modern (renasterea; geneza spiritului modern, umanismul, reforma, contrareforma, absolutismul de la Atlantic la Muntii Urali), cel de-al treilea- Spre o noua societate (iluminismul, opinia publica, revolutia glorioasa, constituirea SUA., declaratia de independenta, constitutia, revolutia franceza, Napoleon I si raspandirea ideilor revolutiei franceze in Europa) si cel de-al patrulea- Secolul Nationalitatilor (statele moderene: revolutie si emancipare nationala, epoca Victoriana).

Manualele de Istorie de pe www.librariadelfin.ro, urmaresc indeaproape programa scoalara a anului respectiv, sunt avizate de catre Ministrul Educatiei, de asemenea sunt redactate de catre cele mai bune edituri din Romania (Didactica si Pedagogica, Corint, All, Art Grup Educational) si nu in ultimul rand preturile acestora sunt accesibile si avantajoase pentru oricine.

Oricare manual l-ati alege de pe librariadelfin.ro fie ca este un manual de istorie de clasa 6, sau orice alta materie, respectiv clasa, acestea dispun de o structurare a informatiilor foarte bine gandita si de niste exercitii foarte interesante cu ajutorul carora profesorii determina elevii sa fie mult mai constiiciosi si dedicati.

In cadrul manualelor de Istorie, clasa a 6a, acestea respecta programa scolara mentionata mai sus si pentru fiecare lectie exista cateva imagini, prin intermediul carora elevii isi pot face o idee despre cum aratau obiectele, persoanele sau cladirile in perioada mentionata. Prin urmare, puteti achizitona cu incredere manuale clasa 6 si nu numai de pe www.libraridelfin.ro.
Created in 0.105 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.