Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Limba Germana pentru clasa 2 anul 2023-2024

  • 10 cărți

Manual Germana clasa 2

 
Manualele de limba germana clasa a 2 a sunt realizate in conformitate cu programa scolara si Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Manualele de limba germana disponibile pe site-ul nostru au preturi accesibile, si contribuie la dezvoltarea personala a elevilor, in timp ce le ofera posibilitatea sa interationeze, sa invete despre mediu, arte si matematica.

Fiecare capitol din manual introduce lectii noi de vocabular si gramatica si este insotit de o gama larga de activitati si materiale suplimentare, cum ar fi melodii, videoclipuri si activitati. Lectiile sunt disponibile si in varianta digitala, si contin activitati de invatare interactive.

 

Manual de limba germana clasa 2

 

 

Un element central al cursului este de a permite elevilor sa dezvolte cunostinte din diferite domenii, cu ajutorul unor personaje care sunt puse in diverse situatii. Prin povestea personajelor elevii invata cateva notiuni gramaticale, cuvinte si expresii utile, precum si educatie civica si educatie fizica. Pe site-ul nostru puteti gasi manual germana clasa 2, la preturi foarte atractive:

• Manual pentru Limba moderna Germana, clasa a II-a, partea I si partea a II-a - M. G. Bertarini (Contine DVD ) - Editura Sitka
• CD AUDIO pentru Limba moderna Germana, Clasa a II-a Partea I + Partea a II-a

 

Limba germana pentru elevii de clasa a 2-a

 

Introducerea in limba germana clasa 2 este o oportunitate de dezvoltare, de cunoastere a altor culturi si obiceiuri. Limba germana ii ajuta pe elevi sa dezvolte abilitati de ascultare, citire, scris, vorbire si vizionare. De aceea este important sa achizitionati manuale care contin si editie digitala. Elevii pot invata mai usor daca manualul contine imagini, jocuri, exercitii si activitati interactive.

Manual pentru Limba moderna Germana, clasa a II-a, partea I si partea a II-a contine imagini atractive cu animale, alimente, numere, jocuri si activitati, toate in limba germana, pentru ca elevii sa invete mai simplu si mai rapid prin asociere. In plus, manualul contine si cateva exercitii de matematica, poezii si cantece. Fiecare pagina a manualului propune elevului exercitii din cele mai diverse, insotite de ilustratii hazlii. Pe parcursul anului scolar, elevii isi vor exersa vocabularul, vor invata substantivul, articolul, pronumele personal, adjectivul, verbul, adverbul, pronumele posesiv si demonstrativ, etc.

Manual Limba Germana clasa 2, semestrul I si semestrul a II-a este realizat pe baza programei scolare, si poate fi achizitionat de pe site-ul nostru la pret promotional.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 2.
Created in 0.1704 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.