Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale scolare Geografie clasa 8 | Librariadelfin.ro

  • 11 cărți

Manual Geografie clasa 8

Geografia si istoria, ca discipline de invatamant, au un rol deosebit in formarea si educarea elevilor. Disponibilitatile stiintifice ale geografiei si istoriei ii amplifica valentele in plan didactic exprimate prin dimensiuni educationale variate. Ca obiect de studiu, geografia, alaturi de celelalte obiecte de invatamant, contribuie la educatia intelectuala a elevilor.

Geografia ne ajuta sa ne descoperim planeta, cum s-a format aceasta, cum au aparut oceanele, cum s-a format atmosfera, care sunt unitatile de relief si cum le putem distinge. Unde traiesc unele plante/aniamle. Cum se formeaza anotimpurile. Cum s-a format intregul univers. Poti afla o gramada de lucruri care te vor ajuta in timp si pe care le vei pune in practica. Acesta este principalul motiv pentru care elevii claselor gimnaziale si nu numai, prefera geografia in locul oricarei alte materii.

Pentru ca elevii sa poata invata aceasta materie complexa, profesorul este cel care ii va ajuta de-a lungul scolii, iar mijlocul de pe care vor invata si isi vor fixa cele mai multe informatii va fi manualul si atlasul. Pentru elevi, Geografie clasa 8 le va oferi detalii despre propria lor tara, numindu-se si Geografia Romaniei.

Pentru a-si putea recapitula fiecare lectie si afla cate o notiune interesanta sau nestiuta de acestia, un manual geografie clasa a 8 a ii poate ajuta. Ca totul sa fie usor de inteles pentru ei, informatia dintr-un manual de geografie trebuie sa fie transmisa cat mai dinamic, iar manualul trebuie sa respecte programa scolara. Elevii conform programei scolare vor avea de invatat notiuni despre o singura tema, accea fiind Romania, impreuna cu subcapitolele urmatoare: relieful, clima, apele, vegetatia, fauna si solurile, populatia, asezarile umane, agricultura, industria, serviciile, Romania in Europa si in lume, caracteristici ale mediului inconjurator, regiunile geografice ale Romaniei si elemente ale dezvoltarii durabile.

Printre manualele cele mai folosite la clasa a 8a de geografie se pot mentiona doua manuale. Primul este manual clasa a 8 a Geografie de la editura Humanitas al carui autor este Silviu Negut. Manualul respecta criteriile curriculare si psihopedagogice recomandate de programa in ceea ce priveste selectarea, ordonarea si tratarea didactica a unitatilor de continut. Iar cel de-al doilea manual este Geografia Fizica a Romaniei - Clima, Apele, Biogeografia, Solurile, Hazardele naturale, de la editura Fundatia Romania de Maine, autor Grigore Posea, care din punct de vedere al informatiilor este cel mai complet.

Aceste doua manuale se pot gasi pe librariadelfin.ro, alaturi de multe alte manuale geografie clasa a 8 a si nu numai, toate cartile acestora sunt avizate de catre Ministerul Educatiei, iar preturile pe care le au sunt potrivite pentru orice buzunar.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa 8.

✅Manuale scolare Geografie clasa 8 pentru Evaluarea Nationala

Pe site-ul librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale de Geografie clasa a 8 a pentru Evaluarea Nationala. Acestea includ notiuni despre Geografia fizica a Romaniei precum clima, biogeografia, hidrologie sau soluri.

✅Manualele de Geografie in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele atat la scoala, cat si acasa.

✅In cat timp se pot livra manualele de Geografie clasa a 8 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1556 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.