Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • ▷ Ghiduri, auxiliare Bac limba Romana anul scolar 2023-2024

  • 70 cărți

Gama completa de carti Bacalaureat Romana 2023 - 2024

Examenul la Limba si literatura romana este considerat de profesori si chiar elevi ca cea mai importanta proba a Bacalaureatului, fapt pentru care exista foarte multe culegeri si auxiliare pentru aceasta proba. Proba la Limba si literatura romana va fi sustinuta de catre orice elev, nu conteaza profilul pe care l-a terminat, motiv pentru care ei trebuie sa se pregateasca foarte bine pentru acest examen.  
Printre editurile care redacteaza cele mai bune carti de romana pentru Bacalaureat putem mentiona Booklet, Art Group Educationat, Paralela 45, Corint si Delfin. Aceste edituri reusesc an de an sa publice noi auxiliare modificate conform programei scolare si care ofera cartile cele mai complete din punct de vedere al informatiilor.
 
De la editura Art Group Educational, manualul “Pregatire pentru Bacalaureat Limba si literatura romana. Aplicatii corelate compententelor si modele de teste”, autor Florin Ionita are ca scop  pregatirea elevilor pentru aceasta proba, indiferent de traseul liceal urmat, sa se familiarizeze cu aceste competente si continuturile asociate lor, intrucat subiectele de examen sunt realizate in concordanta stricta cu acestea. Parcurgerea acestui manual ii va ajuta cu siguranta in faza decisiva a pregatirii lor: rezolvarea testelor pentru proba de limba si literatura romana a examenului.
 
Un auxiliar recomandat si foarte des utilizat de catre multi elevi este “Bacalaureat 2021 Limba si literatura romana”, editura Corint, autor Monica Cristina Anisie. Monica Cristina Anisie este profesor de gradul didactic I la Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu” din Bucuresti si datorita studiilor sale si a pozitilor ocupate de-a lungul anilor, cartea sa urmareste programa scolara si este structurata astfel incat informatia sa fie usor receptata de catre elevi. Culegerea “Bacalaureat 2021 Limba si literatura romana” cuprinde toate informatiile teoretice de care elevii au nevoie iar pe langa acestea se regasesc si 60 de variante propuse spre rezolvare impreuna cu sugetii de elaborare a raspunsurilor.
 
Pentru punctual B) de la subiectul I si nu numai, editura Booklet a publicat manualul “Textul argumentativ. Aplicatii pentru Bacalaureat 20 de teste pentru proba scrisa, 40 de teste pentru proba orala”. Auxiliarul contine: notiuni teoretice esentiate despre textut argumentativ, precum si o selectie a celor mai des utilizati conectori in redactare; 20 de teste pentru proba scrisa de Bacalaureat; 40 de variante de subiecte de oral pentru Bacalaureat; 4 evatuari (cate doua pentru fiecare proba a Bacalaureatului - orala si scrisa) si 3 autoevatuari, urmarind sa incurajeze spiritul autocritic al elevutui si sa-l sprijine in estimarea propriei evolutii in procesul de invatare.
 
Deoarece sunt numeroase eseuri de invatat, editura Delfin, vine in ajutorul elevilor cu urmatoarea publicatie “60 de eseuri de literatura romana - Bacalaureat”. Aceasta lucrare contine 60 de eseuri redactate pentru un punctaj maxim, cu un limbaj analitic si argumentativ accesibil prin care elevii isi pot fixa anumite informatii, de asemenea fiecare eseu debuteaza cu o scurta apreciere critica.
 
Cartile pentru Bacalaureat la Limba si literatura romana mentionate si prezentate mai sus le puteti achizitiona de pe librariadelfin.ro, unde beneficiati de o gama variata de manuale si de preturi avantajoase.

 

Carti Bacalaureat pentru Limba Romana – gama completa

Libraria Delfin actualizeaza an de an gama de carti pentru pregatirea examenului de Bacalaureat. In oferta noastra de auxiliare gasiti ghiduri de pregatire, memoratoare si manualea adaptate pentru fiecare profil in parte. Toate manualele noastre sunt avizate de Ministerul Educatiei!.

 

Eseuri pentru pregatirea examenului de Bacalaureat – Romana

In pregatirea eseurilor pentru Limba Romana sunt recomandate auxiliarele ”Eseul – Ghid de pregatire practica pentru Bacalaureat 2023 – LIRIC – EPIC – DRAMATIC – Ed Delfin” si BAC pentru toti - Eseuri pentru pregatirea examenului de bacalaureat - Mihaela Chiribau-Albu

 

Teste si modele de subiecte Bacalaureat Romana 2023 - 2024

Pentru evaluarea cunostintelor a fost publicat auxiliarul ” Bacalaureat 2023 - Limba si literatura romana - 85 de modele de teste proba scrisa + 30 de modele subiecte proba orala - Profil real si umanist - Ed. Delfin” si auxiliarul ” Limba si literatura romana. Ghid complet pentru bacalaureat 80 de teste complete - 30 de teste noi - Mimi Gramnea”

 

Auxiliare pentru simularea examenului de Bacalaureat Limba Romana

Elevii ce se pregatesc pentru proba de Limba Romana pot apela la noua editie a auxiliarului ” Simulare Bacalaureat 2021 - Limba si literatura romana, clasa a XI-a - Toate profilurile - Ed. Delfin” sau ” Bacalaureat 2021. Limba si literatura romana. Invata singur! Teme de lucru pentru bacalaureat. Toate profilurile, toate filierele - Mihaela Dobos”

 

In cat timp se pot livra auxiliarele pentru Bac Romana?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

Created in 0.1714 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.