Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Matematica clasa 7 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 10 cărți

Manual matematica clasa 7

Elevii care isi dedica timpul sa invete la matematica si sa lucreze in plus au un mare avantaj. Dupa cum se stie matematica este cea mai importanta materie, cel putin asa sustin profesorii de matematica, dar totusi au si niste motive foarte bune prin care isi pot sustine afirmatia.

Matematica este singura materie, care iti stimuleaza gandirea si memoria la un nivel pe care nici o alta materie nu-l poate atinge, de asemenea problemele complexe reusesc sa te faca sa te concentrezi pe aceleasi lucru o perioada destul de lunga si totodata te face sa acorzi un grad deosebit de atentie pana si celor mai mici detalii si aspecte. Prin urmare, matematica trebuie pusa daca nu pe primul loc, macar pe al doilea.

Manualul scolar este suportul elevului, dar si al profesorului. Cu ajutorul acestuia, elevii trec treptat prin diferite capitole si subcapitole, totul fiind foarte bine structurat si precizat, ca pe parcurs sa nu fie pusi in situatii in care n-ar avea nici un raspuns. Manualele Matematica clasa 7 sunt deosebit de importante pentru elevi deoarece se invata foarte multe lucruri noi, iar informatia trebuie sa fie foarte clar conturata.

Site-ul www.librariadelfin.ro, pune spre vanzare o multime de manuale scolare de Matematica clasa 7, care sunt avizate de catre Ministerul Educatiei si au preturi avantajoase.

Unul dintre cel mai important detaliu al unui manual de matematica este structura sa, adica daca respecta programa scolara a clasei respective. In cazul unui  manual clasa 7 matematica, ele trebuie sa treaca prin urmatoarele capitole: pentru algebra, multimea numerelor rationale, multimea numerelor reale, calculul algebric, ecuatii si inecuatii, elemente de organizare a datelor si pentru geometrie, patrulatere, asemanarea triunghiurilor, relatii metrice in triunghiul dreptunghic si cercul. Daca un manual de matematica clasa 7 are pusa la punct structura sa, atunci ar trebuie sa aiba in cuprins toate capitolele prezentate mai sus cu tot cu subcapitolele acestora.

Manualele celor de la librariadelfin.ro, provin de la cele mai mari edituri, astfel puteti achizitiona manual Matematica clasa 7 editura Sigma, Paralela 45, Teora, Editura Radical. Asadar, nu trebuie sa va faceti griji in cazul programei scolare, deoarece editurile mentinate redacteaza manuale scolare an de an cu structura si continutul de informatii in conformitate cu Ministerul Educatiei.

Un manual clasa 7 matematica cuprinde continuturi abordate din perspectiva invatarii diferentiate. Pentru toate competentele specifice, continuturile sunt prezentate de la simplu la complex, cerintele propuse au grade diferite de dificultate.

Acestea fiind spuse, librariadelfin.ro este alegerea dumneavoastra potrivita in cazul in care doriti sa achizitionati manuale pentru clasa a 7 a si nu numai pentru anul ce urmeaza, preturile acestora fiind unele avantajoase si accesibile pentru oricine. Iar datorita editurii si a structurii acestora manualele va vor usura treaba atat dumneavoastra ca si profesor, cat si elevilor.

✅ Ce includ manualele de Matematica pentru clasa 7?

Manualele de matematica sunt cuprind capitolele pentru algebra: multimea numerelor rationale, multimea numerelor reale, calculul algebric, ecuatii si inecuatii, elemente de organizare a datelor; si pentru geometrie, patrulatere, asemanarea triunghiurilor, relatii metrice in triunghiul dreptunghic si cercul.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Matematica clasa a 7 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Matematica clasa 7 sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Matematica pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 6 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1441 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.