Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Matematica clasa 7 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 9 cărți

Manual matematica clasa 7

Elevii care isi dedica timpul sa invete la matematica si sa lucreze in plus au un mare avantaj. Dupa cum se stie matematica este cea mai importanta materie, cel putin asa sustin profesorii de matematica, dar totusi au si niste motive foarte bune prin care isi pot sustine afirmatia.

Matematica este singura materie, care iti stimuleaza gandirea si memoria la un nivel pe care nici o alta materie nu-l poate atinge, de asemenea problemele complexe reusesc sa te faca sa te concentrezi pe aceleasi lucru o perioada destul de lunga si totodata te face sa acorzi un grad deosebit de atentie pana si celor mai mici detalii si aspecte. Prin urmare, matematica trebuie pusa daca nu pe primul loc, macar pe al doilea.

Manualul scolar este suportul elevului, dar si al profesorului. Cu ajutorul acestuia, elevii trec treptat prin diferite capitole si subcapitole, totul fiind foarte bine structurat si precizat, ca pe parcurs sa nu fie pusi in situatii in care n-ar avea nici un raspuns. Manualele scolare de matematica pentru clasa a 7 a, sunt deosebit de importante pentru elevi deoarece se invata foarte multe lucruri noi, iar informatia trebuie sa fie foarte clar conturata.

Site-ul www.librariadelfin.ro, pune spre vanzare o multime de manuale scolare de matematica pentru clasa a 7 a, care sunt avizate de catre Ministerul Educatiei si au preturi avantajoase.

Unul dintre cel mai important detaliu al unui manual de matematica este structura sa, adica daca respecta programa scolara a clasei respective. In cazul manualelor de matematica clasa 7, ele trebuie sa treaca prin urmatoarele capitole: pentru algebra, multimea numerelor rationale, multimea numerelor reale, calculul algebric, ecuatii si inecuatii, elemente de organizare a datelor si pentru geometrie, patrulatere, asemanarea triunghiurilor, relatii metrice in triunghiul dreptunghic si cercul. Daca manualul are pusa la punct structura sa, atunci ar trebuie sa aiba in cuprins toate capitolele prezentate mai sus cu tot cu subcapitolele acestora.

Manualele celor de la librariadelfin.ro, provin de la cele mai mari edituri (Paralela 45, Teora, Editura Radical), asadar nu trebuie sa va faceti griji in cazul programei scolare, deoarece editurile mentinate intre paranteze sunt foarte cunoscute si redacteaza manuale an de an.

Toate manualele cuprind continuturi abordate din perspectiva invatarii diferentiate. Pentru toate competentele specifice, continuturile sunt prezentate de la simplu la complex, cerintele propuse au grade diferite de dificultate.

Cu toate acestea fiind spuse, si-teul librariadelfin.ro, ar trebui sa fie alegerea dumneavoastra in cazul in care doriti sa achizitionati manuale pentru clasa a 7 a si nu numai pentru anul ce urmeaza, preturile acestora fiind unele avantajoase si accesibile pentru oricine. Iar datorita editurii si a structurii acestora manualele va vor usura treaba atat dumneavoastra ca si professor, cat si elevilor.
Created in 0.064 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.