De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Fairyland 1 – manuale si cursuri de engleza pentru copii

  • 15 cărți

Gama completa de manuale și caiete Fairyland 1 se evidentiaza prin faptul ca fiecare manual al copilului are un corespondent în manualul profesorului. Concepute special pentru copiii de clasa I, cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani, aceste resurse indispensabile pentru învățarea facilă a limbii engleze, provenite de la cunoscuta editură Express Publishing, vor ajuta copii dumneavoastra să asimileze în cel mai scurt timp, bazele celei mai populare limbi straine din tara noastra.

Gama Fairyland ajută copiii să acceadă într-o lume a fanteziei și aventurii, unde învățarea devine o experiență memorabilă și plină de satisfacții. Aceasta gama exclcusivista conține povești încântătoare, pline de magie, ilustrații frumoase și cântece distractive.

Colecția Fairyland 1 - nivelul începători - oferă un mediu sigur și stabil, în care tinerii cursanți își pot explora creativitatea. Aceasta gama de manuale se axează pe abilitățile de ascultare, precum și de vorbire ale elevilor, de asemenea, dezvoltându-le acestora abilități noi cu ajutorul activităților de pre citire și pre scriere.
Colecția Fairyland clasa 1 conține dialoguri captivante între diversele personaje care îi motivează și cu care pot interactiona, exemplificand literele din alfabet cu ajutorul imaginilor și a flashcardurilor, incluzand texte și activități care promovează învățarea activă. Cerintele si exercitiile sunt prezentate intuitiv, într-un limbaj accesibil și direct, cu ajutorul unor ilustrații viu colorate și prietenoase, care îl vor ajuta pe cel mic să exploreze noul mediu de învățare, invitandu-l să răspundă întrebărilor pe care le întâlnește pe parcursul cărții.
Copilul este ajutat de-a lungul exercițiilor de 12 personaje simpatice cu care, in mod sigur, se va împrietenii la finalul parcurgerii manualului.

Colecția Fairyland 1 este compusă din următoarele componente:

- Cartea elevului care include un CD interactiv cu exerciții și texte, oferă suport audio adecvat pentru cerintele din manual, conţine activităţile din manualul elevului pentru dezvoltarea abilităţilor de ascultare şi întelegere a unui mesaj în limba engleză și, de asemenea, o diplomă foarte frumoasă pentru elevii care au completat cursul;
- O carte de Activități - Fairyland 1 activity book cu ilustrații color ce conține o serie de activități cele de: desenat, completat, descoperit, asociat, colorat. Caietul elevului include de asemena pagini cu abtibilduri, care pot fi utile in cadrul activitatilor, dar si in acordarea unor calificative, planșe de joc și fișe cu imagini ale personajelor din manual;
- Imagini și flashcarduri, postere pentru cei mici cu diverse jocuri extrem de interesante, captivante și instructive în egală măsură;
- O carte cu informații și resurse suplimentare pentru profesor.
De asemenea, această colecție include un DVD și un CD audio dedicate profesorilor. DVD-ul este structurat pe tematicile modulelor din manualul elevului , continand videoclipuri cu personajele acestuia, exerciţii de listening şi speaking, cântecele, diverse activităţi pentru învăţarea alfabetului şi dezvoltarea vocabularul copiilor, familiarizându-i pe cei mici cu termenii de bază ai limbii engleze.
Teacher’s Book conține sugestii de activități și jocuri suplimentare, cheia exercițiilor atat din manualul, cat și din caietul elevului, incluzand totodata un set de 9 postere utile pentru dotarea cabinetului de limbă engleză și pentru asimilarea și consolidarea elementelor de vocabular.

Manualele Fairyland sunt realizate în conformitate cu programa școlară aprobată prin Ordinul Ministrului Educației Naționale.

Autorii acestor materiale didactice atat de necesare sunt Jenny Dooley și Virginia Evans.

Librăria Delfin vă pune la dispoziție toate aceste resurse la prețuri avantajoase și în combinații personalizate.

Created in 0.1564 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.