Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura EXPRESS PUBLISHING - volume la oferte

  • 1762 cărți

Din dorinta de a creste standardele de predare a limbii engleze, de peste 30 de ani, Editura Express Publishing vine in intampinarea nevoilor profesorilor si elevilor cu materiale didactice inovatoare.

Inca de la infiintare, compania s-a bucurat de o crestere constanta, oferind peste 3500 de titluri in peste 90 de tari. Portofoliul Express Publishing contine manuale, auxiliare, suporturi de curs, carti de gramatica, materiale pentru examenele finale, antologii de lecturi suplimentare etc.

Prin inovarea constanta si punerea in aplicare a noilor tehnologii si abordari, Express Publishing creeaza produse de calitate pentru invatarea limbii engleze. Asta inseamna ca inainte de a fi lansate pe piata, toate materiale educationale sunt testate sistematic in scoli pilot, astfel incat sa li se poata aduce imbunatatirile necesare.

Materialele didactice Express Publishing isi propun sa dezvolte elevilor cele patru abilitati: vorbire, citire, scriere, ascultare, prin intermediul unor activitati interactive si variate, precum redarea unor dialoguri si situatii din viata reala, jocuri de rol, texte din surse contemporane, completarea spatiilor punctate, exercitii ce stimuleaza comunicarea, sectiuni de redactare si de pronuntie, formularea de intrebari sau raspunsuri, potrivirea cuvintelor cu imagini, extragerea informatiilor dintr-un text, rebusuri etc.

Materialele didactice Express Publishing pot fi folosite impreuna cu alte cursuri sau individual. Pe langa materialele destinate elevilor pentru invatarea limbii engleze, Express Publishing detine in portofoliu si o multime de resurse pentru profesori, intr-o varietate de forme. Materialele dedicate profesorilor contin sugestii de activitati si jocuri, planuri de predare pas cu pas, cheia exercitiilor din manualul elevului si caietul elevului, dar si materiale pentru dotarea cabinetului de limba engleza, utile elevilor pentru consolidarea elementelor de vocabular.

Mai mult, fiecare manual are un corespondent electronic ce reproduce toata informatia din manualul tiparit, aducand totodata un plus de continut.

Manualele Express Publishing sunt realizate in conformitate cu programa scolara aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale.

Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.