Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Biologie clasa 6 anul scolar 2023-2024

  • 13 cărți

Biologie clasa 6

Manual biologie clasa 6 prezinta o abordare didactica ce pune accent pe descoperirea si studierea noilor informatii. Manualul de biologie este conceput pentru elevi, centrat pe posibilitatile sale, transformandu-l intr-un subiect activ al invatarii, oferindu-i posibilitatea de a descoperi sistemele biologice, procesele și fenomenele caracteristice factorilor biotici și abiotici, functiile de nutritie in lumea vie si elemente de igiena prevazute impotriva imbolnavirii si multe altele. De asemenea, manualul de Biologie clasa 6 are in vedere dezvoltarea creativitatii, a spiritului de investigatie, dar si a celui de echipa.

Ca un manual sa fie foarte bine pus la punct si sa treaca prin toate capitolele urmarite de catre programa scolara, acestea trebuie in primul rand sa fie avizate de catre Ministerul Educatiei si sa ofere posibilitatea elevilor de a lucra individual si in echipa.

 

Manual Biologie clasa 6

 

Www.librariadelfin.ro, vine cu o gama de vasta de manuale de biologie de clasa a 6a, toate au avizul Ministerului Educatiei, au o structura bine gandita si preturi avantajoase. Manualele de Biologie clasa a 6 a sunt redactate de catre cele mai apreciate edituri din Romania (Didactica si Pedagogica, Humanitas), care sunt folosite an de an de catre marea majoritatea a elevilor si profesorilor.

Spre exemplu, manual Biologie clasa a 6 a de la editura Humanitas, este cel mai apreciat manual din Romania si este foarte bine structurat. La concepția manualului s-au luat in considerare numarul de ore prevazute de programa scolara si procentul de 75% alocat formarii competentelor specifice, restul de 25% reprezentand timpul pe care cadrul didactic decide sa il foloseasca pentru aprofundarea anumitor informatii mai greu de inteles si a exercitiilor pe echipa.

Totodata, orice carte de biologie clasa a 6 are prevazute pagini pentru explicarea conceptelor-cheie din lectii, facilitand astfel intelegerea notiunilor prezentate. Iar in cazul exercitiilor si in special a testelor de evaluare s-a tinut cont si de lectiile din urma, altfel elevul fiind din nou intrebat din informatiile acumulate anterior. Toate aceste detalii, dau un aspect placut unui manual de biologie si fac ca informatiile sa fie mult mai rapid percepute de catre elevi.

Acesta este doar un exemplu de manual de Biologie clasa 6, dar pe librariadelfin.ro se gasesc manuale pentru toate clasele, redactate de catre cele mai bune edituri si a caror alcatuire este foarte bine aleasa si pregatita. Informatiile fiind foarte usor transmise catre elevi, si acestia avand posibilitatea de a relua din nou notiunea in cazul in care nu a inteleso.

Asadar, pe site-ul www.librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale pentru clasa a 6 a recomandate si sustinute de catre fostii lor clienti, totul datorandu-se calitatii acestora si in pricipiu al preturilor avantajoase.

✅ Ce include un manual de Biologie pentru clasa a 6-a?

Manualele de biologie sunt prevazute cu explicatii ale conceptelor-cheie din lectii, exercitii si teste de evaluare. Manualul ofera posibilitatea de a descoperi sistemele biologice, procesele și fenomenele caracteristice factorilor biotici și abiotici, functiile de nutritie in lumea vie si elemente de igiena prevazute impotriva imbolnavirii si multe altele.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Biologie clasa a 6 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Biologie clasa 6 sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de biologie pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 6 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1481 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.