Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manual Engleza clasa 5 – manuale scolare pentru 2022-2023

  • 21 cărți

Manual engleza clasa 5

 

Daca esti in cautare de resurse pentru invatarea limbii engleze dedicate elevilor la inceput de ciclu gimnazial, Libraria Delfin iti pune la dispozitie o gama variata de manuale scolare de limba engleza pentru clasa a cincea La noi gasesti materiale lansate de edituri cunoscute precum Art Grup Educational, Corint, Express Publishing, Litera, Macmillan, Longman Pearson, Oxford University Press sau Editura Didactica si Pedagogica.


Daca esti in cautare de manual engleza clasa 5 avizat de Ministerul Educatiei Nationale, in colectia Librariei Delfin gasesti manuale in conformitate cu programa scolara existenta.

 

Bineinteles, unele vin insotite de editie digitala. Intr-un manual digital engleza clasa 5 se gasesc  in plus activitati multimedia de invatare: exercitii interactive, jocuri educationale, animatii, filme, simulari. Toate acestea atrag elevii, sustin procesul de invatare, fac lectiile la clasa mai interactive si ii motiveaza pe elevi sa verifice materialele in afara scolii. Vor invata limba engleza in mod distractiv.

 

Carti de engleza recomandate de Libraria Delfin:

 

- Manual de limba engleza pentru clasa a V-a. Limba moderna 1. Contine editia digitala - Jenny Dooley;

- Limba engleza, studiu intensiv. Limba moderna 1, Manual pentru clasa a V-a - Ben Goldstein, Ceri Jones, David McKeegan, Cristina Rusu, Diana Todoran;

- Limba Engleza L1. Manual pentru clasa a V-a - Diana Ionita (coord.), Simona Drula, Corina Dumitrescu, Niky Paula Gheorghe, Adriana Giurgi, A. Sarbu

- Students Book. Limba moderna 2. Manual pentru limba engleza pentru clasa a V-a. Contine editia digitala - Jenny Dooley;

- Manual de limba engleza, clasa V-a. Pathway to English Agenda - Alaviana Achim, Liliana Capota, Ecaterina Comisel, Felicia Dinu, Alice Mastacan, Ruxandra Popovici, Elena Teodorescu;

- LIMBA ENGLEZA - pentru studiu intensiv. Clasa a V-a. SET. Manual + Caiet. Cambridge intensiv - Ben Goldstein, Ceri Jones, David McKeegan, Cristina Rusu, Diana Todoran.

 

Dintre acestea, manualul de limba engleza L1 pentru clasa a V-a al Editurii Corint a fost realizat de un colectiv de autoare cu o experienta indelungata in predarea limbii engleze, compus din patru profesoare si o traducatoare. Acestea reusesc sa imbine in acest manual de engleza clasa 5 pragmatismul experientei cu capacitatea de a inova. Conducatoarea colectivului care a redactat acest manual limba engleza clasa 5 este prof. univ. dr. Diana lonita, de la facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Departamentul de Limba Engleza, Universitatea din Bucuresti. Manualul a fost lansat in anul 2017.


Un alt manual propus de editura Art Grup este modern si foarte atractiv pentru elevi. Autorii acestui studiu intensiv de engleza provin din Marea Britanie si din Romania, acest fapt oferind o abordare duala si unitara a materiei. Manualul este realizat cu ajutorul parteneriatului cu editura Cambridge University Press.

 

Viziunile aduse de parteneriatele dintre editurille straine si cele autohtone sunt numai benefice procesului de predare si invatare a limbii engleze. Parteneriatul cu autorii straini aduce perspectiva diferita si respecta standardele internationale, autorii supervizand acuratetea nivelului de limba engleza folosit in manuale.

 

Pe langa publicatiile insotite de manual digital clasa 5 engleza, alte materiale de studiu vin insotite de caiet de lucru, imbogatind si acestea experienta de predare si invatare. Activitatea se diversifica folosind exercitiile din caiet, iar elevii vor avea mereu exercitii noi– prin urmare, orele vor decurge foarte usor si placut.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 5.

 

 

✅ Ce includ manualele de Engleza clasa 5?

Manualele de Engleza clasa 5 au continut editat de autori deopotriva romani si straini, care aduc viziuni benefice procesului de predare, respecta standardele internationale si acuratetea nivelului de limba engleza.

 

✅ Manual Engleza clasa 5 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Engleza clasa 5 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte dintre aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus exercitii interactive, jocuri educationale, animatii, filme, simulari. Acestea ajuta elevii sa invete limba engleza in mod distractiv.

 

✅ In cat timp se pot livra manualele de Engleza clasa 5?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1661 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.