DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Engleza clasa 5 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 15 cărți

Manual engleza clasa 5

Dacă ești în căutare de resurse pentru învățarea limbii engleze, dedicate copiii de clasa a cincea, Librăria Delfin îți pune la dispoziție o gamă variată de manuale școlare de limba engleza clasa a 5 a.
Ai de ales între 18 astfel de manuale, de la edituri cunoscute în România, precum Art Grup Educational, Corint, Express Publishing, Litera, Macmillan, Longman Pearson, Oxford University Press, sau Editura Didactică și Pedagogică.
Toate manualele de limba engleza clasa 5 sunt avizate de Ministerul Educației Naționale și realizate în conformitate cu programa școlară existentă, așa că poți fi liniștit(ă), deoarece sunt ceea ce îi este necesar unui elev de clasa a cincea.

Cea mai variată gamă de manuale de limba engleză de clasa a 5-a o găsim la editura britanică Express Publishing, librăria Delfin pune la dispoziție nouă astfel de manuale și cărți ale profesorului. Toate manualele de la această editură beneficiaza de discount-uri promotionale.

Seria Fairyland îi face pe elevi să iubească limba engleză, apelând la un univers de poveste cu personaje și întâmplări fantastice.
Seria de carte engleza clasa 5 Fairyland, are inclusă și ediții digitale ale manualelor pentru elevi, cât și suportul pentru profesori, care include, pe lângă lecții, exerciții recapitulative și jocuri sau cântece pentru micii elevi.
Tot de la Express Publishing, avem și seria Welcome, un curs general pentru învățarea limbii engleze, structurat în șase module, fiecare incluzând trei unități de învățare. Fiecare modul dezvoltă o anumită temă, într-un mod facil pentru elev. Manualul profesorului este complementar manualului elevului și conține planuri de lecții și sugestii de activități suplimentare. De asemenea, sunt incluse răspunsurile la exercițiile din manualul elevului.

Manualul de limba engleza L 1 pentru clasa a V-a al Editurii Corint a fost realizat de autoare cu o experiență îndelungată în predarea limbii engleze. Colectivul de autoare - compus din patru profesoare și o traducătoare - reușește să îmbine pragmatismul experientei cu capacitatea de a inova. Conducătoarea colectivului care a redactat acest manual limba engleza clasa 5 destul de stufos, 128 de pagini, este prof. univ. dr. Diana loniță, de la facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Departamentul de Limba Engleză, Universitatea din București. Manualul a ieșit pe piață în anul 2017 și dispune, momentan, de o reducere de 30%.

Pentru cei care preferă o abordare clasică, dar în același timp actualizată, pot încerca manualul de limba engleză de la Editura Didactică și Pedagogică, Pathway to English. Publicat în 2014, acest manual engleza clasa 5 de 160 de pagini este deosebit prin faptul ca îl învață pe elev engleza pentru comunicarea liberă din viața de zi cu zi. Se remarca prin tematica pentru activități de grup sau de perechi.

Manualul propus de editura Art Grup este unul modern și foarte atractiv pentru elevi. Autorii acestui studiu intensiv de engleză provin atât din Marea Britanie, cât și din România, originea mixtă a acestora conferind o abordare duală dar unitară. Manualul este realizat cu ajutorul parteneriatului cu editura Cambridge University Press.

Un alt manual extrem de util, de la editura de prestigiu Litera, include, alături de cartea tipărită și o variantă digitală, pe CD, ce are o serie de activități multimedia interactive de învățare.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 5.
Created in 0.097 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.