Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Manuale clasa 2 | Manuale pentru anul scolar 2020-2021

Gama completa de manuale scolare pentru clasa a 2 a asigura concretizarea programei scolare intr-un mod care vizeaza prezentarea sistematica a cunostintelor, prin diferite unitati didactice: capitole, subcapitole, grupuri de lectii etc.

Manualele scolare dedicate elevilor din clasa a 2 a indeplinesc trei functii esentiale: informeaza, selecteaza informatiile si le organizeaza conform programei scolare, si ghideaza invatarea in functie de principiile didactice. Manualul este, de fapt, inima activitatilor scolare si o parte critica a educatiei, fiind necesar atat in clasa, cat si acasa, pentru rezolvarea temelor, si, desi exista si alte surse de predare-invatare, importanta utilizarii manualului ramane de necontestat.

Prin utilizarea corecta a manualelor scolare, profesorii pot juca un rol important in cultivarea si sustinerea potentialului creativ al fiecarui elev. Manualele realizate pentru elevii de clasa a 2 a ii ajuta, de asemenea, sa ghideze si sa orienteze activitatea didactica in clasa, dar si sa ii motiveze pe cei mici atunci cand este cazul. Mai mult, datorita avalansei de manuale scolare tiparite de diferite edituri, exista in momentul de fata o libertate foarte mare in alegerea lor, fapt ce face posibila studierea dupa manuale diferite chiar in cadrul aceleiasi scoli.

Multitudinea de manuale alternative existente pe piata, si pe care le poti gasi in Libraria Delfin, pornesc de la aceeasi programa, dar un continut diferit. Aparitia mai multor variante a fost necesara pentru ca manualul unic nu mai reprezinta un etalon. Profesorul are libertatea de a alege cea mai potrivita cale de predare-invatare, care considera ca face continutul stiintific cat mai inteligibil si usor de asimilat de catre elevi.

Pentru elevi, manualele scolare constituie un sprijin real in stapanirea unei materii. Folosind un limbaj accesibil in functie de varsta si de nivelul de pregatire al elevilor, manualele dezvolta gandirea, imaginatia si capacitatea intelectuala a acestora, asa incat sa ii poata ajuta sa isi atinga obiectivele pedagogice stabilite de programa scolara.

Din perspectiva parintilor, manualele sunt instrumentul care le arata ceea ce copiii lor invata la scoala. Daca un copil are intrebari la care parintii nu le pot raspunde cu usurinta, acestia pot apela la manuale pentru a gasi raspunsul, implicandu-se astfel activ in procesul de invatare. In rafturile librariei gasesti toate manualele scolare de care ai nevoie.

Pe langa gama variata de manuale scolare si auxiliare didactice, aprobate de Ministerul Educatiei, pentru toate clasele invatamantului primar, gimnazial si liceal, Libraria Delfin are in stoc si titluri de beletristica, carti de specialitate sau ghiduri de pregatire pentru bacalaureat.

Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor, parintilor si profesorilor manuale scolare pentru clasa a 2 a, la toate disciplinele: comunicare in limba romana, matematica si explorarea mediului, dezvoltare personala, arte vizuale si abilitati practice, muzica si miscare, limba engleza, limba franceza, limba germana, religie, toate realizate de specialistii din invatamant si aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii."
Created in 0.055 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.