Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Filozofie clasa 12 pentru anul scolar 2023-2024

  • 10 cărți

Manual Filosofie clasa 12

 

Filosofia creaza posibilitatea omului de a formula noi intrebari, de a crea noi perspective asupra unor probleme fundamentale ale existentei omului in lume. Filosofia si-a propus si isi propune sa se pronunte asupra salvarii umanitatii, a culturii si a valorilor create de om, asupra salvarii omului in fata agresiunii istoriei, a violentei sale distructive care le ameninta. Intotdeauna filosofia a provenit din resursele spirituale ale omului de a raspunde pregnant si viabil intrebarilor unui segment al istoriei, al culturii din dorinta permanenta a omului de a imbogati fatedele umaniste ale existentei, de a imbogati si diversifica tezaurul de umanitate al omenirii.

Filosofia si-a propus si isi propune sa reactualizeze memoria axiologica a omenirii, memoria umanitatii sale, sa descopere esenta umana si sa gaseasca o formula convenabila cu privire la conditia omului in lume. Filosofia a dorit si doreste sa modeleze societatea omeneasca in conformitate cu valorile perene ale umanitatii si anume cu valorile de adevar, bine, frumos, dreptate si libertate. Filosofia a fost si ramane un factor propulsor al progresului umanitatii, al umanizarii societatii, deoarece a promovat si aparat demnitatea omului, maretia lui in lume, capacitatea lui inventiva, creatoare, capabila sa distinga frumosul, adevarul, binele si sa practice dreptatea.

 

Manuale de Filosofie clasa a 12 a

 

Avand in vedere, ca filosofia este asa de importanta, studierea ei in scolile din Romania se face inteleasa. Este o materie prin care elevii se pot descoperi pe ei insisi, si prin care isi pot gasi raspunsul la multe intrebari. Locul acestei discipline in liceu este justificat de nevoia formarii la elevi a propriului sistem de valori, a dezvoltarii gandirii critice, a valorificarii superioare a potentialului cognitiv si orizontului cultural structurat in anii anteriori de studiu.

Totusi, acestia vor avea nevoie de un manual filosofie clasa 12 care sa urmareasca programa scolara si care sa fie cat mai eficient si cat mai bine sistematizat, ca ei sa poata inteleaga ceea ce le este prezentat. Conform programei scolare, elevii vor invata la Filosofie clasa 12 notiuni despre: om, morala, politica, cunoasterea si filosofia, bineinteles cu subcapitolele respective fiecarei teme principale. Programa este conceputa astfel incat sa incurajeze creativitatea didactica si adecvarea demersurilor didactice la particularitatile elevilor.

Cel mai folosit manual de filosofie clasa a 12 a si ales de catre profesorii de filosofie, este manualul editurii Didactica si Pedagogica, autori Elena Lupsa si Gabriel Hacman. Datorita faptului ca manualul reuseste sa cuprinda exact informatiile esentiale, iar exercitiile sunt foarte bine propuse, elevii prefera acest manual.

Pentru achizitionarea acestui manual de Filosofie clasa a 12 a, si a multor altor manuale scolare, librariadelfin.ro este site-ul cu preturile cele mai avantajoase.Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 12
Created in 0.1686 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.