De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Fairyland 2 – manuale si cursuri de engleza pentru copii

  • 15 cărți

Concepută special pentru copiii de clasa a doua, gama de materiale didactice Fairyland 2 îi ajută pe tinerii elevi să intre într-o lume a fanteziei și călătoriei, loc în care învățarea devine o experiență memorabilă și plină de satisfacții.
Cu ajutorul acestui manual engleză clasa 2 Fairyland copiii își continuă aventura magică în tainele limbii engleze, începută odată cu Fairyland Starter și Fairyland 1. Gama Fairyland 2 propune elevilor activități și exerciții atent selectate, pentru ca aceștia să își pună în valoare aptitudinile care îi vor ajuta să comunice cursiv în limba engleză.

Materialele didactice Fairyland 2 se evidențiază prin faptul că interacționează direct atât cu elevii, cât și cu profesorul, cu ajutorul dialogurilor atractive și interesante, poveștilor încântătoare, pline de magie, flashcardurilor și posterelor frumoase sau a ilustraților viu colorate.
Datorită acestei abundențe de informații și a cântecelor distractive, cursanții pot învăța mai ușor vocabularul limbii engleze.
Colecția Fairyland 2 este împărțită în două categorii, materiale pentru elevi și materiale pentru profesori, iar fiecare manual al copilului are un corespondent în manualul profesorului. Colecția este compusă din:

Manualul Elevului: este un curs general pentru învățarea limbii engleze de nivel primar pentru clasa a II-a, structurat în patru module cu câte două unități de învățare. Fiecare modul dezvoltă o anumită temă, pe care elevul o parcurge într-un mod distractiv, cu ajutorul personajelor și aventurilor acestora.
Grație acestui manual, copiii vor dezvolta patru abilități esențiale pentru acumularea de cunoștiințe în limba engleză, și anume ascultare, citire, scriere și vorbire. Fiecare unitate se termină cu o activitate ce îndeamnă la interacțiune și participare activă din partea celor mici.
Manualul include, de asemenea jocuri și pagini cu abțibilduri utile pentru diverse activități, pe care, cu siguranțăă copiii le vor îndrăgi.

Fairyland 2 Activity Book: este un caiet ilustrat cu pagini color care conține o serie de activități specifice învățării lmbii engleze, cu ajutorul cărora elevii își vor consolida cunoștiințele dobândite în urma studierii manualului.
Pe lângă exerciții, Caietul de Activități mai conține și fișe cu imagini ale celor 12 personaje din manual, care pot fi decupate și folosite în cadrul unui joc de teatru de păpuși. Jocul respectiv le oferă celor mici un mod hilar și motivant de învățare a limbii engleze și, de asemena, le dezvoltă abilității de lucru manual.

Partea de gramatică și vocabular a cursului Fairyland 2 este alcătuită din tabele și jocuri amuzante, liste cu cuvinte noi, exerciții pentru devoltarea limbajului elevilor și pentru fixarea și asimilarea regulilor gramaticale.

O diplomă simpatică pentru elevii care au terminat cursul.

Suportul digital al cursului, un CD care conține activitățile din manualul elevului pentru dezvoltarea abilitățiilor de ascultare și întelegere a unui mesaj în limba engleză.

Suportul digital, un DVD ce conține modulele tematice din manual, videoclipuri, materiale audio și exerciții auditive și de consolidare a vocabularului.

Manualul Profesorului: conține rolul, componentele, structura și obiectivele cursului. Are pagini cu explicații și rezolvări ale exercițiilor din Manualul Elevului. Manualul include 9 postere pentru asimilarea elementelor de vocabular.

Fairyland 2 Teacher's Resource Pack: materiale adiționale destinate profesorilor.

Manualele Fairyland sunt realizate în conformitate cu programa școlară aprobată prin Ordinul Ministrului Educației Naționale.
Autorii acestor materiale didactice atât de necesare sunt Jenny Dooley și Virginia Evans.

Created in 0.1574 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.