Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Educatie muzicala clasa 7 anul scolar 2023-2024

  • 5 cărți

Manual muzica clasa 7

Educatia muzica de clasa 7 este o materie ce aduna emotii, sentimente si idei. Educatia muzicala, inceputa de la gradinita, continuata in scoala si mai tarziu liceu, devine cu siguranta un fundament al necesitatii continuarii ei si in celelalte perioade de varsta.

Muzica clasa a 7 a are drept scop dezvoltarea culturii muzicale ca parte componenta a culturii spirituale si indeplineste mai multe functii, cele mai importante fiind: 1. functia cognitiva – consta in faptul ca muzica este un mijloc specific de a comunica gandurile si ideile prin imagini artistice, cu un puternic caracter emotional; 2. functia social-educativa – demonstrata prin faptul ca dezvolta convingeri si ofera modele de urmat adresandu-se tuturor copiilor; 3. functia estetica – deriva din capacitatea de a cultiva gustul estetic si de a contribui la imbogatirea vietii lor spirituale, aducandu-le bucurie si satisfactie.

Cunoasterea muzicii este un proces complex de constiinta, care provoaca emotii, impresii, sentimente si idei in cadrul practicilor de auditie / interpretare / creatie. Accesul la esenta muzicii este inlesnit de convergenta trairii si intelegerii, sensibilului si mentalului. Trairea emotionala a muzicii reprezinta punctul de plecare al cunoasterii artistice, care mai apoi accede spre experienta mintala, punand in vibratie ratiunea.

Fiind un domeniu foarte diferita de celelalte, un manual muzica clasa 7 este la fel de important ca si in cazul celorlalte materii, deoarece este nevoie ca elevul sa invete succesiv, elemente de tonalitate, masuri si asa mai departe. In curprinsul unui manual de muzica trebuie sa existe capitolele urmatoare: cantarea vocala, melodia; elemente de limbaj, ritmul; elemente de grafie, masurile, elemente de folclor, elemente de structura, tonalitatea, elemente de dinamica a interpretarii si elemente de timbralitate, acestea trebuie sa fie capitolele dintr-o carte de muzica clasa a 7 a conform programei scolare sustinuta de catre Ministerul Educatiei.

Prin urmare, achizitionarea unui manual clasa 7 Muzica de catre profesor pentru educatie muzicala trebuie facuta cu atentie. In ultimii ani, tot mai multi profesori recurg la varianta online, fiind o alternativa mai simpla de a comanda manuale fie de educatie muzicala sau de orice alta materie.

Printre site-urile cel mai des accesate si folosite din Romania, se regaseste si www.librariadelfin.ro, unde manualele de Educatie muzicala clasa 7 acestora sunt in primul rand avizate de catre Ministerul Educatiei, in al doilea rand dispun de contracte cu cele mai bune edituri din Romania, in al treilea rand autorii manualelor sunt cei mai buni si nu in ultimul rand au preturi si oferte avantajoase. De asemenea, manualele prezinta o scurta descriere a acestuia si chiar eventuale recenzii ale fostilor clienti.

Asadar, in cazul in care sunteti in cautarea unui site care vinde manuale clasa a 7 a online, site-ul librariadelfin.ro este alegerea cea mai buna pe care o puteti face.
Created in 0.0925 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.