Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Informatica si TIC clasa 5 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 8 cărți

Manual informatica si TIC clasa 5

Libraria Delfin va pune la dispozitie noua manuale de informatica si tic clasa a 5 a de la editurile Art Grup Educational, CD Press, Corint, Didactica si Pedagogica, Sigma, Intuitex, L&S Info-Mat si Litera. Manualele au aparut si au fost aprobate de Ministerul Educatiei Nationale în anii 2017 si 2012. Manualele de informatica si tic clasa 5 oferite de Libraria Delfin au preturi accesibile publicului larg, multe dintre titluri avand parte de reduceri considerabile.

Editura L&S Info-Mat pune la dispozitia elevilor si profesorilor de gimnaziu un manual informatica clasa 5 creat de Doru Popescu Anastasiu, profesor de informatica la liceul Radu Greceanu din Slatina. Cartea se axeaza pe limbajele de programare C++ si Pascal, prezentand primele notiuni legate de algoritmi si limbajele respective. Autorul prezinta termeni absolut necesari pentru o utilizare eficienta a calculatorului. Acesta considera ca ambele componente prezentate – informatica si TIC – au importanta lor in dezvoltarea gandirii si abilitatilor, necesare utilizarii cu succes a calculatorului.

Publicat in anul 2017, manualul de informatica clasa a 5 a al editurii Intuitex si-a propus sa fie adaptat celor mai noi tendinte in abordarea dispozitivelor programabile ca instrumente indispensabile vietii copiilor. Autorul acestui manual este Daniel Popa, profesor de gradul I la Colegiul National „Aurel Vlaicu“ din Orastie. Volumul contine 128 pagini, fiind structurat in 6 unitati de invatare. Fiecare unitate de invatare cuprinde: sectiune de predare-invatare, sectiune de recapitulare, sectiune de evaluare. Varianta digitala contine 50 de imagini, diagrame, desene, 30 de filme si animatii create ca suport pentru predare si proiecte si 15 simulari, jocuri educative si experimente. Cele doua versiuni formeaza un intreg, impletindu-se armonios pentru o invatare eficienta.

Editura Didactica si Pedagogica propune un manual de informatica clasa 5 împărtit in sapte capitole care parcurg elevul pe drumul cunoasterii abilitatilor informatice si a dispozitivelor pe care ruleaza aceste programe. Manualul ofera o prezentare generala a dispozitivelor digitale, inclusiv calculatorul personal, ii invata pe elevi folosirea calculatorului si a internetului, utilizarea diverselor programe grafice si a jocurilor educative, incheind ascendent cu algoritmi si aplicatii utile.

Doru Popescu Anastasiu este de asemenea autorul manualului de tic clasa a 5 a de la editura CD Press, alaturi de Sanda Profeanu si Simona Dobrescu. Manualul are o structura simpla si usor de utilizat. Este conceput ca o poveste a unui personaj pe nume Ioana, o fetita care intra, alaturi de colegii sai de clasa a V-a, in universul digital al calculatorului. Elevii iau astfel contact cu un vocabular specific tehnologiilor actuale. Manualul este bogat ilustrat cu planse explicative si reproduceri realiste si foarte detaliate, iar calitatea paginilor este una superioara. Manualul vine insotit de Ghidul Profesorului si un suport in format digital, pe CD, ce contine materiale video si interactive.

Editura Corint vine in ajutorul elevilor cu un manual tic clasa 5 caracterizat prin calitatea si claritatea cu care sunt reprezentate continuturile, adecvate varstei si nivelului de intelegere al elevilor din ciclul gimnazial. Experienta didactica a autorilor a fost un punct forte in realizarea acestui manual care este nu doar accesibil, dar si atractiv pentru cititori.

Manualul de informatica de la editura Sigma s-a clasat pe primul loc in urma evaluarii de catre expertii CNEE in cadrul licitatiei din anul 2017 și se evidentiaza prin calitatea continutului teoretic si a exercitiilor / aplicatiilor pe care le pune la dispozitia elevilor, înglobate in 128 de pagini. Manualul contine si varianta digitala.

Manualul de 128 de pagini furnizat de editura Art Group, mizeaza pe o mare varietate a experientelor de invatare, fiind foarte usor de folosit atat de catre elevi, cat si de catre profesori, fiind un instrument complet de informare, fixare si evaluare a competentelor vizate de noua programa scolara pentru disciplina Informatica si TIC.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 5.
Created in 0.082 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.