Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Educatie civica clasa 3 | Manuale scolare 2020 – 2021

  • 8 cărți

Manual Educatie civica clasa 3

Manualele de educatie civica clasa 3 sunt realizate in conformitate cu programa scolara, avizate de Ministerul Educatiei, si pot fi achizitionate de pe site-ul nostru la un pret foarte atractiv. Manualele de educatie civica clasa a 3 a contin lectii atractive, exercitii distractive si foarte variate, precum si recapitulari si evaluari conform standardelor nationale. Prin structura lor, manualele faciliteaza transferul de cunostinte, ajutand la dezvoltarea cognitiva si la formarea unui comportament civilizat al elevilor fata de familie si societate.

Manuale educatie civica clasa 3

Realizate pe baza programei scolare, manualele de educatie civica clasa a 3 a, educa elevii in asa fel incat sa fie sociabili cu cei din jur, atat acasa cat si la scoala, indemnandu-i in acelasi timp sa se cunoasca pe sine si sa invete sa respecte, sa aiba incredere, sa fie buni si sinceri. Pe site-ul nostru gasiti manualele necesare elevilor de clasa 3, la preturi promotionale, inclusiv carti care contin editie digitala:

• Educatie civica. Teorie si exercitii. Clasa a III-a - Cristiana Ana-Maria Boca, Daniela Barbu
• Educatie civica. Manual, pentru clasa a III-a Semestrul I. Contine CD - Autor: Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila
• Educatie civica - Manual pentru clasa a -III-a, partea I si partea a -II-a (contine editie digitala) - Autor: Olga Paraiala
• Educatie civica - Manual pentru clasa a III-a (Dumitra Radu; Gherghina Andrei)
• Educatie civica - Manual pentru clasa a -III-a, partea I + partea a -II-a ( contine editie digitala)
• Educatie civica - Manual pentru clasa a III-a (Lorica Matei)

Variantele tiparite ale manualelor contin teorie si exercitii, si fiecare unitate de invatare este structurata astfel incat sa asigure coerenta continuturilor si a informatiilor transmise, prin organizarea tematica a acestora. La finalul unitatilor de lucru se regasesc puncte de recapitulare si evaluare. Paginile manualelor de educatie civica clasa a 3 a contin imagini atractive despre meserii, activitati, animale si plante, precum si activitati de lucru in echipa si in perechi. Astfel, elevii cunosc importanta lucrurilor, a plantelor si a vietuitoarelor, si invata cum sa se comporte cu tot ce-i inconjoara.

Editiile digitale ale manualelor au o structura similara cu varianta tiparita, dar sunt mult mai distractive, contin mai multe jocuri, activitati interactive si educationale. CD-urile imbina in mod optim metodele traditionale cu cele moderne de invatare, ceea ce permite elevilor sa absoarba mai usor informatiile, sa fie mai cooperanti si sa se exprime liber. Educatie civica - Manual pentru clasa a -III-a, partea I - Autor: Dumitra Radu, Gherghina Andrei, contine 3 unitati de invatare, care sunt structurate astfel incat elevii sa invete cu usurinta despre persoane, relatii si atitudini fata de lucruri, nevoia de plante si animale si atitutinea pe care trebuie sa o aiba fata de acestea, etc. La finalul fiecari unitati de invatare sunt exercitii de recapitulare si evaluare.

Toate manualele necesare elevilor de clasa 3 se pot gasi pe site-ul nostru la preturi promotionale. Fiecare carte de educatie civila clasa 3 este realizata in conformitate cu programa scolara, si avizata de Ministerul Educatiei.
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.