De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Educatie civica clasa 3 pentru anul 2023-2024

  • 13 cărți

Educatie civica clasa 3

 

Libraria Delfin va pune la dispozitie manuale de educatie civica clasa 3, realizate in conformitate cu programa scolara si avizate de Ministerul Educatiei. Manualele de educatie civica clasa a 3 a contin lectii atractive, exercitii distractive si foarte variate, precum si recapitulari si evaluari conform standardelor nationale. Prin structura lor, manualele faciliteaza transferul de cunostinte, ajutand la dezvoltarea cognitiva si la formarea unui comportament civilizat al elevilor fata de familie si societate.

 

Studierea materiei Educatie civica clasa 3 are ca scop interiorizarea unor norme de conduită, manifestarea unor deprinderi de comportament moral-civic pornind de la contextele firești de viață și de la grupurile din care fac parte elevii la această vârstă. Astfel, elevii sunt educati sa fie sociabili cu cei din jur, atat acasa, cat si la scoala, indemnandu-i in acelasi timp sa se cunoasca pe sine si sa invete sa respecte, sa aiba incredere, sa fie buni si sinceri.

 

Manualele sunt structurate in unitati de invatare care contin parte teoretica, discutii deschise pe baza unor imagini sau a unui text, exercitii individuale si lucru in echipa, menite sa antreneze mintea copiilor si sa le dezvolte capacitatea de analiza, atentia la detalii, precum si abilitatile de comunicare, argumentare si dezbatere. Educatie civica clasa 3 semestrul 1 abordeaza subiecte din mediul incojurator cu care copii sunt obisnuiti: lucruri, plante, animale, persoane, dar si subiecte ce tin de comportamente, atitudini, relatii fata de cele mentionate anterior. La finalul manualului, se regasesc sectiunile Recapitulare finala si Evaluare, pentru verificarea cunostintelor acumulate, si o sectiune cu Sugestii pentru lectura.

 

Manual Educatie Civica clasa 3 semestrul 1 si 2

 

Libraria Delfin va pune la dispozitie o gama diversa din care puteti achizitiona manual educatie civica clasa 3 editura Aramis, Art, Didactica si Pedagogica sau EDU

 

Variantele tiparite ale manualelor contin teorie si exercitii, si fiecare unitate de invatare este structurata astfel incat sa asigure coerenta continuturilor si a informatiilor transmise, prin organizarea tematica a acestora. La finalul unitatilor de lucru se regasesc puncte de recapitulare si evaluare. Paginile manualelor de educatie civica clasa a 3 a contin imagini atractive despre meserii, activitati, animale si plante, precum si activitati de lucru in echipa si in perechi. Astfel, elevii cunosc importanta lucrurilor, a plantelor si a vietuitoarelor, si invata cum sa se comporte cu tot ce-i inconjoara.

 

Unele manuale contin si editii digitale care au o structura similara cu varianta tiparita, dar sunt mult mai distractive, contin mai multe jocuri, activitati interactive si educationale. CD-urile imbina in mod optim metodele traditionale cu cele moderne de invatare, ceea ce permite elevilor sa absoarba mai usor informatiile, sa fie mai cooperanti si sa se exprime liber. Educatie civica - Manual pentru clasa a -III-a, partea I - Autor: Dumitra Radu, Gherghina Andrei, contine 3 unitati de invatare, care sunt structurate astfel incat elevii sa invete cu usurinta despre persoane, relatii si atitudini fata de lucruri, nevoia de plante si animale si atitutinea pe care trebuie sa o aiba fata de acestea, etc. La finalul fiecari unitati de invatare sunt exercitii de recapitulare si evaluare.

 

Toate manualele necesare elevilor de clasa 3 se pot gasi pe site-ul nostru la preturi promotionale. Fiecare carte de educatie civila clasa 3 este realizata in conformitate cu programa scolara, si avizata de Ministerul Educatiei.

✅ Ce includ manualele de Educatie civica clasa 3?

Manualele de Educatie civica clasa 3 contin contin lectii atractive, exercitii distractive si foarte variate, recapitulari si evaluari conform standardelor nationale. Acestea contribuie la formarea unor norme de conduita in societate. Acestea sunt structurate pe unitati de invatare cu parte teoretica, discutii deschise, exercitii individuale sau pentru lucru echipa.

✅ Manual Educatie civica clasa 3 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Educatie civica clasa 3 in format fizic pentru semestrele 1 si 2 sau un singur manual pentru intregul an. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus mai multe jocuri, activitati interactive si educationale.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Educatie civica clasa 3?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1608 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.