De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Geografie clasa 11 pentru anul scolar 2023-2024

  • 5 cărți

Manual Geografie clasa 11

 

Manualele de geografie clasa 11 disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale, sunt realizate in conformitate cu programa scolara si avizate de Ministerul Educatiei. Disciplina pentru acest nivel de invatamant este numita simplu - Geografie clasa 11. Probleme fundamentale ale lumii contemporane.

Manualele sunt structurate pe capitole, si cuprind: mediul inconjurator, regionalizarea si globarizarea lumii contemporane, populatia si resursele naturale, sistemul economic si geopolitic si elemente de geografie sociala si culturala. Un manual geografie clasa 11 va contine ilustratii, texte, harti, exercitii si teste de evaluare care ii ajuta pe elevi sa extraga informatii relevante din tot ceea ce au invatat.

 

Carte de Geografie clasa 11

 

Unitatile de invatare din fiecare carte de Geografie clasa 11 stimuleaza interesul elevilor pentru geografie, si ii ajuta sa inteleaga si sa aprecieze problematica lumii. Continutul manualelor este ordonat logic, si contribuie la formarea unei atitudini pozitive fata de fenomenele naturale, promovand un interes pentru conservarea si ocrotirea mediului Terrei. Mai jos puteti vedea cateva exemple de manuale de geografie clasa 11 disponibile pe site-ul nostru la preturi foarte atractive:

  • Manual geografie - clasa a XI-a - (an de completare) - Autor: Octavian Mandrut
  • Geografie - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Octavian Mandrut
  • Geografie- Manual pentru casa a XI-a - Autor: Silviu Negrut, Dan Balteanu, Marius Iulian Neacsu
  • Manual Geografie pentru clasa a 11-a - Autor: George Erdeli, Nicolae Ilinca
  • Geografie- Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Grigore Posea, Nicu Aur, Liliana Guran-Nica

O carte de geografie clasa 11 contribuie la formarea de competente utile, si ajuta elevii sa dezvolte o curiozitate pentru explorarea realitatii inconjuratoare, respect pentru diversitatea umana si naturala, si o atitudine pozitiva fata de educatie, societate si cultura. Elevii invata care este impactul exploatarii si valorificarii resurselor asupra mediului, dezvoltand astfel un interes pentru protejarea naturii.

 

Geografie clasa a 11 a

 

Manualele de Geografie clasa a 11 contin teme despre: mediul inconjurator, factorii geoecologici, tipuri de medii si peisaje geografice, hazarde naturale si antropice, managementul mediului inconjurator, regionalizarea si globalizarea lumii contemporane, resurse umane, naturale si agricole, dezvoltare economica si durabila, evolutia economiei, ansambluri economice si geopolitice mondiale, tari in curs de dezvoltare si tari dezvoltate, viata sociala, impactul mondializarii si occidentalizarii asupra vietii sociale, organizarea spatiului umanizat, etc.

 
Manualele respecta programa scolara cu un continut inspirat si bine structurat, oferind elevilor posibilitatea sa invete materia intr-un mod interactiv, avand la dispozitie ilustratii bogate, tabele si diagrame care contribuie la furnizarea unor informatii mai relevante si mai usor de retinut.
Manualele contin studii de caz care ajuta elevii sa se familiarizeze cu probleme actuale de mediu. Exercitiile de la finalul fiecarui capitol din manual, sunt foarte practice, fiind foarte utile pentru elevi in extragerea si retinerea unor informatii relevante.
 
Orice manual Geografie clasa 11 necesar elevilor poate fi achizitionat de pe site-ul nostru, foarte simplu si rapid, la un pret extrem de avantajos. Manualele de geografie clasa 11 disponibile in libraria noastra online, sunt realizate in conformitate cu programa analitica aprobata prin Ordin al ministerului Educatiei si Cercetarii.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 11

✅ Ce include un manual de Geografie clasa 11?

Manualele de Geografie clasa 11 includ informatii si notiuni despre mediul inconjurator, regionalizarea si globarizarea lumii contemporane, populatia si resursele naturale, sistemul economic si geopolitic si elemente de geografie sociala si culturala

✅ Ce autori au scris manuale de Geografie clasa 11?

In oferta Librariei Delfin sunt incluse manuale de Geografie clasa 11 scrise de Octavian Mandrut, Silviu Negut, Grigore Posea si nu numai.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Geografie clasa 11?

Din momentul ce a fost plasata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1408 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.