Descopera bibliografia scolara recomandata pentru festivitatea de premiere!
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Geografie clasa 11 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 5 cărți

Manual Geografie clasa 11

Manualele de geografie clasa 11 disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale, sunt realizate in conformitate cu programa scolara si avizate de Ministerul Educatiei. Disciplina pentru acest nivel de invatamant este numita simplu - Geografie. Probleme fundamentale ale lumii contemporane.
Manualele sunt structurate pe capitole, si cuprind: mediul inconjurator, regionalizarea si globarizarea lumii contemporane, populatia si resursele naturale, sistemul economic si geopolitic si elemente de geografie sociala si culturala. Manualele contin ilustratii, texte, harti, exercitii si teste de evaluare care ii ajuta pe elevi sa extraga informatii relevante din tot ceea ce au invatat.
 
Manuale de geografie necesare elevilor de clasa a XI-a
 
Unitatile de invatare din fiecare manual de geografie clasa a 11 a stimuleaza interesul elevilor pentru geografie, si ii ajuta sa inteleaga si sa aprecieze problematica lumii. Continutul manualelor este ordonat logic, si contribuie la formarea unei atitudini pozitive fata de fenomenele naturale, promovand un interes pentru conservarea si ocrotirea mediului Terrei. Mai jos puteti vedea cateva exemple de manuale de geografie clasa 11 disponibile pe site-ul nostru la preturi foarte atractive:
  • Manual geografie - clasa a XI-a - (an de completare) - Autor: Octavian Mandrut
  • Geografie - Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Octavian Mandrut
  • Geografie- Manual pentru casa a XI-a - Autor: Silviu Negrut, Dan Balteanu, Marius Iulian Neacsu
  • Manual Geografie pentru clasa a 11-a - Autor: George Erdeli, Nicolae Ilinca
  • Geografie- Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Grigore Posea, Nicu Aur, Liliana Guran-Nica
Manualele de geografie clasa a 11 a contribuie la formarea de competente utile, si ajuta elevii sa dezvolte o curiozitate pentru explorarea realitatii inconjuratoare, respect pentru diversitatea umana si naturala, si o atitudine pozitiva fata de educatie, societate si cultura. Elevii invata care este impactul exploatarii si valorificarii resurselor asupra mediului, dezvoltand astfel un interes pentru protejarea naturii.
 
Manual geografie clasa 11
 
Manualele de geografie clasa a 11 a contin teme despre: mediul inconjurator, factorii geoecologici, tipuri de medii si peisaje geografice, hazarde naturale si antropice, managementul mediului inconjurator, regionalizarea si globalizarea lumii contemporane, resurse umane, naturale si agricole, dezvoltare economica si durabila, evolutia economiei, ansambluri economice si geopolitice mondiale, tari in curs de dezvoltare si tari dezvoltate, viata sociala, impactul mondializarii si occidentalizarii asupra vietii sociale, organizarea spatiului umanizat, etc.
 
Manualele respecta programa scolara cu un continut inspirat si bine structurat, oferind elevilor posibilitatea sa invete materia intr-un mod interactiv, avand la dispozitie ilustratii bogate, tabele si diagrame care contribuie la furnizarea unor informatii mai relevante si mai usor de retinut.
Manualele contin studii de caz care ajuta elevii sa se familiarizeze cu probleme actuale de mediu. Exercitiile de la finalul fiecarui capitol din manual, sunt foarte practice, fiind foarte utile pentru elevi in extragerea si retinerea unor informatii relevante.
 
Toate manualele de geografie necesare elevilor de clasa a 11 a pot fi achizitionate de pe site-ul nostru, foarte simplu si rapid, la un pret extrem de avantajos. Manualele de geografie clasa 11 disponibile in libraria noastra online, sunt realizate in conformitate cu programa analitica aprobata prin Ordin al ministerului Educatiei si Cercetarii.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 11
Created in 0.074 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.