Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Limba engleza clasa 7 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 10 cărți

Manual limba engleza clasa 7

Manualul pentru orice materie este mijlocul cu precadere cel mai eficient, atat pentru elevi dar si pentru profesori. Prin intermediul unui manual bine structurat, treaba profesorului se usureaza simtitor de mult, deoarece informatiile odata ce sunt predate de catre el, se vor mai regasi inca odata si in manual, explicate la fel de bine si cu exemple chiar mai multe.

De asemenea, manualele care prezinta mai multe tipuri diferite de exercitii vor fi receptate mai bine de catre elevi, spre exemplu “Listening-urile” sunt printre cele mai eficiente exercitii la limbile straine.

Pe langa felul in care este structurat un manual, acesta trebuie sa respecte programa scoalara a clasei respective. Programa scolara conform Ministerului Educatiei pentru manualele de limba engleza clasa 7 trebuie sa prezinte informatii despre: oameni si locuri (obiective turistice si culturale, diversitatea spatiului anglo-saxon), obiceiuri si traditii (mancaruri si activitati specifice sarbatorilor traditionale), mijloace de comunicare si informare in sociatatea moderna (radioul, televiziunea, internetul), incursiuni in lumea artei (personaje indragite din carti si filme), iar la gramatica (Prezentul Perfect pentru trecut negativ si interogativ, Prezentul Perfect Continuu, Prezentul Perfect cu for/since, verbe modale (should) si adeverbele (just, ever, never, just, for, since, already)).

Manualele de limbi straine pentru clasa a 7a ale celor de la www.librariadelfin.ro va pun la dispozitie o gama larga de manuale, potrivite oricarui stil de predat, iar preturile acestora sunt accesibile si totodata au o multime de reduceri.

Toate manualele sunt avizate de catre Ministerul Educatiei, asadar indeplinesc programele scolare si sunt foarte bine structurate. Ca si edituri, manualele sunt redactate de catre cele mai cunoscute edituri, precum Express Publishing, MM Publications, Longman Pearson ELT si Macmillan. Majoritatea manualelor de limba Engleza clasa a 7 a celor de la librariadelfin.ro vin la pachet si cu CD pack, pentru exercitiile de tip “Listening”.

Datorita modului in care manualele sunt concepute, elevii percep mult mai usor informatia, bineinteles ca in primul rand acestia primesc informatia de la profesor, apoi este aprofundata prin intermediul manualui. Prin varietatea de imagini si texte interesante, elevii reusesc sa treaca prin ora de engleza mult mai repede, facandu-le placere sa foloseasca astfel de manuale.

In concluzie, un profesor care vine la pachet cu un manual care are toate aspectele prezentate mai sus, va reusi sa isi invete elevii exact ceea ce si-a propus la inceputul anului, si respectiv la sfarsitul orei.

Manualele clasa a 7 a de pe www.librariadelfin.ro, sunt cu siguranta exact ceea ce cautati si datorita faptului ca sunt redactate de catre cele mai bune edituri din Romania si preturile sunt avantajoase, ar trebui sa fie prima alegere a dumneavoastra pentru o viitoare achizitie.
Created in 0.093 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.