Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale Limba si literatura romana clasa 6 anul 2023-2024

  • 14 cărți

Manual Romana clasa 6

 

Librariadelfin.ro pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de manuale scolare pentru Limba si literatura romana clasa 6. Au contract cu cele mai bune editurii de manuale din Romania, printre care “Didactica si Pedagogica”, “Art Grup Educational”, “All”. Toate manualele care se gasesc pe site-ul www.librariadelfin.ro, sunt avizate de catre Ministerul Educatiei, de asemenea toate edituriile tin cont de programa scolara a anului ce urmeaza.

 

Manualele reprezinta instrumente de lucru operationale pentru elevi, care detaliaza, structureaza si operationalizeaza in mod sistematic temele recomandate de programa scolara, la fecare obiect de studiu si pentru fiecare clasa,organizandu-le si sistematizandu-le pe capitole, subcapitole, unitati de invatare, teme si lectii. Informatiile sunt prelucrate, structurate și integrate din perspectiva logicii didactice.

Manualul pentru elevi reprezinta un mijloc de lucru fundamental, prin intermediul caruia ei se dezvolta si se informeaza. Un manual bun nu este doar un furnizor de informații, ci si un prilej de dezvoltare a gandirii, a capacitatilor si dispozitiilor intelectuale, morale si estetice. De asemenea, manualul este pentru elevi un instrument de autoformare, care nu se substituie studiului si refectiei personale.

Pentru profesori, un manual inseamna o unealta didactica cu rol de indreptar si de orientare a activitatilor didactice, respectiv de selectare a continuturilor stiintifice exploatabile in vederea atingerii obiectivelor urmarite.

 

Manuale de Limba si literatura romana clasa 6

 

Conform programei scolare elevii la sfarsitul clasei a 6a, trebuie sa utilizeze corect, adecvat si eficient limba romana in procesul comunicarii orale si scrise. Sa redacteze un text, valorificand gandirea logica si competenta lingvistica, in procesul de invatare. Sa coreleze informatiile explicite si implicite din texte literare si nonliterare, continue, discontinue si multimodale. Sa utilizeze structurile sintactice si morfologice de baza ale limbii romane standard pentru intelegerea si exprimarea corecta si precisa a intentiilor comunicative. Pe langa obiectivele precizate mai sus, lista obiectivelor pe care trebuie sa le insuseasca elevii din clasa a 6a la Limba Romana este mult mai stufoasa.

Autorii manualelor publicate de editura Didactica si Pedagogica au studii de specialitate in domeniu, si datorita experientei dobandite de-a lungul vietii, sunt printre cei mai buni autori de manual Romana clasa 6.

Oferta de manual Limba romana clasa 6 a celor de la librariadelfin.ro aduce preturi avantajoase si o structura foarte bine gandita a continutului. Marea majoritate a manualelor sunt structurate pe module. Fiecare modul contine 1-2 texte literare cu ajutorul carora elevii isi pun la punct informatiile dobandite.

Manualul este conceput ca o experienta personala a elevului, acesta fiind participant activ. Elevii sunt pusi in situatia de a citi, de a scrie despre ceea ce citesc, de a vorbi despre ceea ce citesc si scriu. Textele literare sau nonliterare sunt propuse tinand cont de particularitatile de varsta ale elevilor, raspund intereselor si curiozitatii lor. Scopul este sa trezeasca interesul elevilor pentru lectura. Datorita informatiilor si a structurii a acestui manual clasa a 6 a Romana, pretul acestuia este unul avantajos din toate punctele de vedere.

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 6.

Manualele de Limba Romana sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Limba si literatura romana pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 6 a implementata de Ministerul Educatiei.

Manualele scolare in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele in orice mediu.

In cat timp se pot livra manualele de romana pentru clasa a 6 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0970 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.