Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Franceza clasa 3 pentru anul scolar 2023-2024

  • 4 cărți

Limba Franceza clasa 3

Pe Libraria Delfin puteti gasi manuale limba franceza clasa 3, realizate pe baza programei scolare si avizate de Ministerul Educatiei. Manualele de franceza sunt structurate in asa fel incat sa usureze invatarea, avand imagini si exercitii foarte atractive. O parte dintre manualele disponibile pe site contin editie digitala si le puteti achizitiona la preturi foarte accesibile.

 

Manual de franceza clasa a 3 a

 

Manualele de limba franceza clasa 3 ajuta elevii sa-si dezvolte capacitatea de exprimare orala si cea de receptare a mesajului scris, crescand astfel interesul pentru studiul limbii franceze. Pana la sfarsitul clasei a 3-a, temele propuse ofera elevilor posibilitatea de a recunoaste sunete specifice limbii franceze si de a distinge cuvinte si sintagme in fluxul verbal. Ei invata sa articuleze sunete, sa citeasca corect un text scurt, sa participe la dialoguri simple, sa scrie cuvinte, sintagme, propozitii etc. Mai jos puteti vedea o parte dintre manualele de franceza clasa 3 disponibile in biblioteca Librariei Delfin:

 
  • Jojo Methode de francais 3. 1 Manual de Comunicare in limba moderna 1, Limba Franceza clasa a III-a, partea I + partea a II-a (contine ed. digitala) -  M.A. Apicella, H. Challier, Mariana Visan, Raisa Elena Vlad, Editura Sitka
  • Plus on est de fous, plus on rit – jocuri didactice in limba franceza - Micaela Gulea, Andreea Negulescu, Cécile Tourbatez, Editura Didactica si Pedagogica
  • Manual pentru Limba franceza clasa a III-a L1 ( Bon depart 1) - Dan Ion Nasta, Editura Didactica si Pedagogica

 

Ce includ manualele de limba moderna franceza clasa a 3-a

 

Manualele de franceza clasa 3 contin rebusuri, exercitii, poezii, cantece, jocuri de cuvinte, glume si ghicitori, toate fiind educationale si distractive in acelasi timp. Exercitiile de completare, de scriere dupa dictare, de formulare de propozitii si de redactare isi propun sa invete elevii scrierea in limba franceza, intr-o maniera mult mai usoara si mai captivanta. Manualele ofera posibilitati de cultivare a vorbirii si de imbogatire a vocabularului, precum si de imbunatatire a gramaticii, elevii invatand cum se folosesc principalele prepozitii, totul despre adverb, verb, adjectiv, pronume, substantiv si articol.

 

Elevii sunt indemnati sa fie creativi, sa participe la activitati in perechi, sa cante si sa recite in limba franceza, folosind atat manualele in varianta tiparita, cat si variantele digitale. Editiile digitale au un continut similar cu variantele tiparite ale manualelor de franceza clasa a 3 a, dar contin activitati multimedia de invatare, mai multe jocuri si exercitii educationale. Atat variantele tiparite cat si cele digitale contin la finalul capitolelor, exercitii de recapitulare si de evaluare.

 

Pe Libraria Delfin puteti gasi manuale clasa 3 la preturi foarte accesibile, acestea fiind necesare si utile oricarui elev. Toate manualele sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si sunt construite pentru a contribui la dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba franceza.

✅ Limba Franceza clasa 3 semestrul 1 si 2

Manualele de Limba Franceza clasa 3 contin notiuni structurate pentru semestrul 1 si 2 asa incat elevii sa beneficieze de un suport de curs flexibil, ce usureaza invatarea limbii franceze. Exercitiile de completare, de scriere dupa dictare, de formulare de propozitii si de redactare sunt elementele principale. De asemenea, manualele contin rebusuri, exercitii, poezii, cantece, jocuri de cuvinte, glume si ghicitori, toate fiind educationale si distractive in acelasi timp.

✅ Manual Limba Franceza clasa 3 in format fizic si digital

Portofoliul Librariei Delfin include manuale de Limba Franceza clasa 3 in format fizic pentru structurate pe baza programei scolare in vigoare. O parte din aceste manuale sunt insotite de CD ce contine materialul in format digital, care aduce in plus activitati multimedia de invatare, mai multe jocuri si exercitii educationale.

✅ In cat timp se pot livra manualele de Limba Franceza clasa 3?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1444 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.