Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Limba franceza clasa 3 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 3 cărți

Manual Limba Franceza clasa 3

Pe site-ul nostru puteti gasi manuale de limba franceza clasa 3, realizate pe baza programei scolare, si avizate de Ministerul Educatiei. Manualele de franceza contin toate temele necesare pentru nivelul si varsta elevilor de clasa 3, si sunt structurate in asa fel incat sa usureze invatarea, avand imagini si exercitii foarte atractive. O parte dintre manualele disponibile pe site contin si editie digitala, si le puteti achizitiona la preturi foarte accesibile.

Manuale de limba franceza clasa a 3 a

Manualele de limba franceza clasa 3 ajuta elevii sa-si dezvolte capacitatea de exprimare orala si cea de receptare a mesajului scris, crescand astfel interesul pentru studiul limbii franceze. Pana la sfarsitul clasei a 3-a, temele propuse ofera elevilor posibilitatea de a recunoaste sunete specifice limbii franceze, si de a distinge cuvinte si sintagme in fluxul verbal. Ei invata sa articuleze sunete, sa citeasca corect un text scurt, sa participe la dialoguri simple, sa scrie cuvinte, sintagme, propozitii, etc. Mai jos puteti vedea o parte dintre manualele disponibile pe site-ul nostru la preturi promotionale:

• Jojo Methode de francais 3. 1 Manual de Comunicare in limba moderna 1, Limba Franceza clasa a III-a, partea I + partea a II-a (contine ed. digitala) - Autor: M.A. Apicella, H. Challier, Mariana Visan, Raisa Elena Vlad
• Plus on est de fous, plus on rit – jocuri didactice in limba franceza - Autor: Micaela Gulea, Andreea Negulescu, Cécile Tourbatez
• Manual pentru Limba franceza clasa a III-a L1 ( Bon depart 1) - Autor: Dan Ion Nasta

Manuale franceza clasa 3

Manualele contin rebusuri, exercitii, poezii, cantece, jocuri de cuvinte, glume si ghicitori, toate fiind educationale si distractive in acelasi timp. Exercitiile de completare, de scriere dupa dictare, de formulare de propozitii si de redactare, isi propun sa invete elevii scrierea in limba franceza, intr-o maniera mult mai usoara si mai captivanta. Manualele ofera posibilitati de cultivare a vorbirii si de imbogatire a vocabularului, precum si de imbunatatire a gramaticii, elevii invatand cum se folosesc principalele prepozitii, totul despre adverb, verb, adjectiv, pronume, substantiv si articol.

Elevii sunt indemnati sa fie creativi, sa participe la activitati in perechi, sa cante si sa recite in limba franceza, folosind atat manualele in varianta tiparita, cat si variantele digitale. Editiile digitale au un continut similar cu variantele tiparite ale manualelor de franceza clasa a 3 a, dar contin activitati multimedia de invatare, mai multe jocuri si exercitii educationale. Atat variantele tiparite cat si cele digitale contin la finalul capitolelor, exercitii de recapitulare si de evaluare.

Pe site-ul nostru puteti gasi manuale clasa 3 la preturi foarte accesibile, acestea fiind necesare si utile oricarui elev. Toate manualele sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si sunt construite pentru a contribui la dezvoltarea abilitatilor de comunicare in limba franceza.
Created in 0.094 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.