Vine, vine primăvara
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Carti de specialitate Farmacologie

  • 97 cărți
Farmacologia este ramura medicinei preocupată de utilizările, efectele și modurile de acțiune ale medicamentelor. În orice carte de farmacologie este explicat modul în care diferitele substanțe chimice afectează sistemele biologice. Aceste carti medicale încorporează cunoștințe și abilități dintr-o serie de discipline științifice de bază, inclusiv fiziologia, biochimia și biologia celulară și moleculară.
 
Pentru studenți, medici rezidenți și specialist, o carte de farmacologie este esențială pentru studiul medicamentelor destinate tratării diferitelor maladii. În farmacologie , cartea pentru studiu este completata de agenda farmaceutică, ghidul cu cele mai uzuale medicamente, etc.
 
Principalele sarcini ale farmacologiei în căutarea și dezvoltarea de noi medicamente se referă la  analiza substanțelor chimice, determinarea modului de acțiune și studierea efectelor substanțelor medicamentoase. Farmacologia este similară cu chimia medicamentelor prin faptul că a dezvoltat o gamă vastă de tehnici, atât generale, cât și de specialitate. Bazându-se pe trecutul său, progresul continuu al farmacologiei susține rolul său esențial în descoperirea de medicamente moderne și se profilează excelent în viitor.
 
Cărți de farmacologie
Cei care se pregătesc pentru profesii medicale, susțin examene, sunt medici rezidenți sau studenți la medicină, au nevoie de cărți farmacologie, iar librăriile online le oferă cele mai interesante și cerute manuale, tratate și ghiduri farmaceutice.
Pe lângă tratate celebre de farmacologie, cum este cel de „Farmacologie ilustrata” a lui Lippincott, scoala românească de profil a creat numeroase lucrări de valoare, care astăzi sunt recunoscute ca manuale fundamentale pentru studiul farmacologiei.
 
În librarii online poți achiziționa cărți farmacologie scrise de Cristea: “Farmacologie clinica”, “Farmacologie pentru medicina dentara” de Oana Coman, “Farmacologie homeopata” de Dobrescu, dar și cartea de farmacologie a lui Fulga – esențială în studiul acestei discipline.
Farmacologia a devenit din ce în ce mai studiata în ultimele decenii, combinând informații din discipline complementare: chimie, homeopatie, biotehnologie. Noțiunile de bază sunt completate cu cunoștințe de farmacodinamie, farmacocinetică, farmacotoxicologie.
 
Farmacologia este unul dintre punctele focale ale activităților de știință și cercetare moderne. Deși se pare că în lumea moderna, toate medicamentele și remediile sunt deja inventate și produse, realitățile actualizate și realizările științifice determină îmbunătățiri ale medicamentelor existente și crearea de noi substanțe farmaceutice eficiente.
 
În același timp, umanitatea se confruntă din ce în ce mai des cu tulpinile modificate ale unor virusuri, generând epidemii grave și boli fatale. În consecință studiul farmacologiei este o provocare pentru noi descoperiri care să ajute la tratarea acestor maladii.
Nu doar cadrele medicale și cercetătorii sunt interesați de farmacologie, ci și publicul larg. Accesul la agende farmaceutice și ghiduri medicale este azi apreciat de fiecare pacient.
 
Oamenii de știință  din domeniul farmacologiei și a biochimiei  depun eforturi pentru a examina funcționarea corpului și influența medicamentelor asupra oamenilor, pentru a reduce efectele secundare care pot fi cauzate de luarea medicamentului și de a îmbunătăți rezultatele obținute în tratamentul bolii. Legăturile interdisciplinare și tehnologiile avansate oferă o mână de ajutor în obținerea celor mai bune și eficiente rezultate.
Cărțile de farmacologie sunt așadar un sprijin important pentru oricine dorește informații noi, interesante și provocatoare, în acest domeniu din ce în ce mai incitant al medicinei.
Created in 0.1458 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.