Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
 • Logica si Argumentare Bac [Manuale auxiliare] Librariadelfin.ro

 • 5 cărți
 • Filtre:

 • Rating

  • (4)
  • (1)
 • Editura

 • An publicare

  • 2021 (1)
  • 2019 (2)
  • 2018 (1)
  • 2017 (1)

Bacalaureat Logica, argumentare si comunicare

Examenul de Bacaureat reprezinta o treapta esentiala pentru absolventii de liceu, un examen al maturitatii, o dovada concreta a muncii si invataturii din perioada anilor de liceu. Printre alte materii, Logica este de multe ori aleasa de liceeni ca materie de examen la Bacalaureat. O carte logica bac este binevenita in contextul unei pregatiri intense pentru examen.

 

Logica este o stiinta care necesita efort intelectual sustinut, pentru intelegerea corecta a teoriei dar si exercitiu practic, sub forma de teste de tip grila. Rezolvarea unor subiecte asemanatoare cu cele de la examenul de Bacalaureat va conduce la note cat mai bune, bazate pe cunoasterea si aplicarea corecta a teoriei.

 

Libraria Delfin a selectat cele mai interesante manuale auxiliare de logica si argumentare bac, pentru a veni in sprijinul elevilor care se pregatesc intens pentru examen. Redactate de cadre didactice cu larga experienta didactica, aceste instrumente de studiu sunt prezentate intr-o formula grafica atractiva, care ajuta la memorarea notiunilor de logica si la sintetizarea cunostiintelor. De multe ori un singur manual logica bac este insuficient, iar licenii aleg sa citeasca si sa aprofundeze materia folosind materiale auxiliare.

 

Cea mai buna metoda de verificare a cunostiintelor este testarea in conditii similare celor de examen, cu subiecte asemanatoare, teste cu bareme cunoscute, si analiza rezultatelor obtinute. In acest mod, fiecare elev poate sesiza lacunele si isi poate imbunatati performantele.

 

Cartea LOGICA, argumentare si comunicare - Culegere de GRILE - Pregatire pentru BACALAUREAT, redactata de Diana Silaghi, a aparut in anul 2021 la editura Delfin, o culegere logica cautata si apreciata de elevi.

 

O alta culegere logica bac recomandata liceenilor este volumul  ’’LOGICA, argumentare si comunicare - GHID COMPLET pentru Bacalaureat - Sinteze teoretice - 30 de teste - Bareme si rezolvari’’, de Florin IORGA si Marcel RUS, deasemenea publicata la editura Delfin. Suportul teoretic este imbinat cu testele practice, iar materia la Logica este insusita mult mai usor, de catre elevi.

 

Avizata de Ministerul culegere bac logica Invatamantului, cartea’’Logica, argumentare si comunicare. BACALAUREAT 2018, 25 de teste complete’’este una din cele mai citite si cautate manuale auxiliare, pentru cei care pregatesc examenul de Logica la Bacalaureat.

 

O alta este tiparita tot la editura Delfin in 2019 ’’Sprint catre BAC - LOGICA, argumentare si comunicare - 25 de teste pentru Bacalaureat • Sinteze teoretice • Bareme si rezolvari si Logica, argumentare si comunicare - ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat’’.

 

Cartea ’’Sprint catre BAC - LOGICA, argumentare si comunicare - 30 de teste pentru Bacalaureat • Sinteze teoretice • Bareme si rezolvari ’’- Ed. Delfin este o culegere bac logica, folosita pentru aprofundarea materiei si pentru testele utile, insotite de rezolvari. Fiecare absolvent de liceu care are de sustinut examenul de Bacalaureat  la Logica trebuie sa inteleaga temeinic notiunile teoretice iar rezolvarea problemelor de logica bac  necesita o culegere cat mai completa, pentru un studiu aprofundat.

 

Cartile si manualele auxiliare prezente online la libraria Delfin aduc cititorilor un pretios suport teoretic, insotit de material sub forma de teste de verificare. Doar rezolvand corect multe teste si grile asemanatoare cu cele de la examenul de Bacalaureat, rezultatul va fi un succes, o nota cat mai buna la Logica. Poti comanda online aceste culegeri si sinteze, este foarte simplu sa primesti prin curier materialele didactice dorite, iar pregatirea pentru examen se va desfasura comod si placut, avand la dispozitie manuale si auxiliare de calitate, de la libraria Delfin.

Created in 0.1343 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.