Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Manual Chimie clasa 12 | Manuale scolare 2021 – 2022

  • 17 cărți

Carti Chimie clasa 12

Chimia are o reputatie de a fi o stiinta complicata si plictisitoare, dar in cea mai mare parte, aceasta reputatie nu este meritata. Focurile de artificii si exploziile se bazeaza pe chimie, asa ca, mai mult ca sigur nu este o materie plictisitoare. Daca iei cursuri de chimie, vei aplica matematica si logica, ceea ce poate face studierea chimiei o provocare daca esti slab in acele domenii. Cu toate acestea, oricine poate intelege elementele de baza ale functionarii lucruril si acesta este studiul chimiei. Pe scurt, importanta chimiei este ca explica lumea din jurul tau.

Noi, oamenii, suntem toti chimisti. Folosim substante chimice in fiecare zi si efectuam reactii chimice fara sa ne gandim prea mult la ele. Chimia este importanta, deoarece tot ceea ce faceti este chimie! Chiar si corpul tau este format din substante chimice. Reactiile chimice apar atunci cand respirati, mancati, stati sau chiar atunci cand cititi. Elevii, vor putea folosi de-a lungul vietii ceea ce au invatat la chimie, deoarece este o materie foarte importanta si utilizata in viata de zi cu zi.

Prin cele mentionate, se poate intelege de ce chimia, este o materie care este studiata chiar si in clasa a 12a la anumite profile scolare. Programele scolare de chimie sunt structurate pe un acelasi ansamblu de competente generale si competente specifice atat pentru filiera teoretica, profil real, specializarile matematica-informatica si ştiinte ale naturii, cat şi pentru toate calificarile profesionale din cadrul filierei tehnologice la care se studiaza aceasta disciplina. Programa de chimie este structurata pe formarea de competente. Competentele permit identificarea si rezolvarea unor probleme specifice domeniului studiat, in contexte variate.

Fie ca sunt manuale de chimie de clasa a 12 a, sau de clasa a 7a, acestea trebuie sa aiba o structura cat corecta din punct de vedere al informatiilor teoretice, sa respecte programa scolara, iar exercitiile, problemele si experimentele sa fie cat mai interesante. Manualele de chimie de clasa a 12a, reprezinta mijlocul cu ajutorul caruia profesorul isi preda materia si prin care elevii vor deprinde noi cunostinte si deprinderi. Manualele de chimie de clasa a 12a, care sunt redactate de editurile All, Didactica si Pedagogica, Corint sau Aramis, sunt cu precadere cel mai des utilizate si cumparate carti de pe piata.

Site-ul librariadelfin.ro ofera manuale de chimie de clasa a 12a de la editurile precizate adineauri, ale caror preturi sunt avantajoase, iar datorita faptului ca respecta programa scolara acestea sunt si avizate de catre Ministerul Educatiei. Alegeti librariadelfin.ro pentru manuale de calitate de la cele mai bune edituri si autori din Romania.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa 12
Created in 0.118 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.