De Dragobete citeste si iubeste romanest
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Manuale de Chimie clasa 12 pentru anul scolar 2023-2024

  • 17 cărți

Chimie clasa 12

 

Chimia are o reputatie de a fi o stiinta complicata si plictisitoare, dar in cea mai mare parte, aceasta reputatie nu este meritata. Focurile de artificii si exploziile se bazeaza pe chimie, asa ca, mai mult ca sigur nu este o materie plictisitoare. Daca iei cursuri de chimie, vei aplica matematica si logica, ceea ce poate face studierea chimiei o provocare daca esti slab in acele domenii. Cu toate acestea, oricine poate intelege elementele de baza ale functionarii lucruril si acesta este studiul chimiei. Pe scurt, importanta chimiei este ca explica lumea din jurul tau.

Noi, oamenii, suntem toti chimisti. Folosim substante chimice in fiecare zi si efectuam reactii chimice fara sa ne gandim prea mult la ele. Chimia este importanta, deoarece tot ceea ce faceti este chimie! Chiar si corpul tau este format din substante chimice. Reactiile chimice apar atunci cand respirati, mancati, stati sau chiar atunci cand cititi. Elevii, vor putea folosi de-a lungul vietii ceea ce au invatat la chimie, deoarece este o materie foarte importanta si utilizata in viata de zi cu zi.

 

Manual de chimie clasa 12

 

Prin cele mentionate, se poate intelege de ce chimia, este o materie care este studiata chiar si in clasa a 12a la anumite profile scolare. Programele scolare de Chimie clasa 12 sunt structurate pe un acelasi ansamblu de competente generale si competente specifice atat pentru filiera teoretica, profil real, specializarile matematica-informatica si ştiinte ale naturii, cat şi pentru toate calificarile profesionale din cadrul filierei tehnologice la care se studiaza aceasta disciplina. Programa de chimie este structurata pe formarea de competente. Competentele permit identificarea si rezolvarea unor probleme specifice domeniului studiat, in contexte variate.

Fie ca este un manual chimie clasa 12 sau de clasa a 7a, acestea trebuie sa aiba o structura cat corecta din punct de vedere al informatiilor teoretice, sa respecte programa scolara, iar exercitiile, problemele si experimentele sa fie cat mai interesante. Manualele de chimie de clasa a 12a, reprezinta mijlocul cu ajutorul caruia profesorul isi preda materia si prin care elevii vor deprinde noi cunostinte si deprinderi. Manualele de Chimie clasa a 12 a, care sunt redactate de editurile All, Didactica si Pedagogica, Corint sau Aramis, sunt cu precadere cel mai des utilizate si cumparate carti de pe piata.

Site-ul librariadelfin.ro ofera posibilitatea achizitionari unui manual chimie clasa 12 online de la editurile precizate adineauri, la preturi sunt avantajoase, care respecta programa scolara acestea sunt si avizate de catre Ministerul Educatiei. Alegeti librariadelfin.ro pentru manuale de calitate de la cele mai bune edituri si autori din Romania.

 

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare pentru clasa 12

✅ De la ce edituri sunt manualele de Chimie clasa 12?

Librariadelfin.ro va pune la dispozitie o gama variata de manuale de Chimie clasa a 12 redactate de editurile All, Didactica si Pedagogica, Corint, Aramis, Art Grup Educational, LVS Crepuscul, Mistral Info Media sau Bibliotheca.

✅ In cat timp se pot livra manualele Chimie clasa 12?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

✅ Manualele de Chimie clasa a 12 a sunt avizate pentru noul an scolar?

Da. In fiecare an, revizuim si completam oferta de manuale scolare de Chimie pentru a respecta programa scolara a elevilor din clasa a 12 a implementata de Ministerul Educatiei.

Created in 0.1468 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.