Vanatoarea cartilor in luna noiembrie
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Educatie muzicala clasa 4 – manuale scolare | Librariadelfin.ro

  • 12 cărți

Educatie muzicala clasa 4

Educatia muzicala este una dintre materiile cele mai indragite de catre elevi, fiind in acelasi timp asociata cu senzatia placuta de destindere, deoarece pe durata cursului respectiv, nu vor exista prea multe constrangeri din partea profesorilor.

 

Informatiile prezentate in manual muzica clasa 4 vor reprezenta o combinatie dintre istoria muzicii, precum si tehnicile aferente de interpretare ale diverselor cantece celebre.

 

Manualele de muzica clasa 4 vor abunda in imagini care vor prezenta diversi compozitori renumiti, precum si compozitiile acestora alcatuite din note muzicale asezate ordonat pe portativ. In scopul acumularii cunostiintelor intr-un mod placut, este deosebit de important ca elevii sa inteleaga exact cum se interpreteaza ariile celebre, precum si ce rol au notele muzicale care le compun, astfel incat sa poata dobandi competentele necesare pentru a recunoaste si interpreta aceste compozitii.

 

Manuale de educatie muzicala clasa 4 sunt aprobate prin Ordinul Ministerului Educatiei cu numarul 3616 din data de 07.04.2016, fiind in conformitate inclusiv cu ordinul 5003 din data de 02.12.2014 privind aprobarea programelor scolare pentru invatamant primar, pentru clasele a 3-a si a 4-a.

 

Aceste aprobari care au fost date de către Ministerul Educatiei, atesta faptul ca manualele de muzica clasa 4 comercializate de către Libraria Delfin, se afla printre cele recomandate în scopul predarii atât în școlile de stat, cât și în cele private.

 

Manual Muzica clasa 4 semestrul 1 si 2

 

Cunostiintele de educație muzicala pot fi utile în viața de zi cu zi, deoarece muzica este prezenta peste tot în viața noastră, aceasta disciplina fiind una dintre cele care stimuleaza creativitatea și contribuie la bunastarea copiilor. Utilizarea manualelor nepotrivite poate duce la aparitia apatiei în rândul elevilor, o stare neproductiva reflectata în interesul scăzut pe care îl acorda parcurgerii materiei respective.

 

Cele mai bune manuale de muzica clasa a 4 a vor fi cele care vor favoriza înțelegerea facila a notiunilor muzicale, iar în acest mod vor facilita punerea în practica a interactiunii cu elevii.

 

În scopul aplicarii standardelor europene cu privire la digitizarea informațiilor, manualele din aceasta categorie vor fi insotite de un Compact Disc, atât de util în scopul predarii precum și studiului individual. În acest mod elevii vor putea asculta în clasa operele unor mari compozitori, extinzandu-si astfel orizontul cultural.

 

Continutul manualelor de muzica clasa 4 din aceasta categorie se va prezenta la standarde inalte, deoarece editurile prezente în aceasta categorie vor avea un control înalt al calitatii continutului, materializat prin lipsa totala a greselilor de ortografie, precum și a celor de tipar, iar printre editurile prezente în aceasta sectiune putem mentiona Aramis, Corint sau CD Press.

 

Paginile și copertile vor fi fabricate dintr-o hârtie, respectiv carton de cea mai buna calitate, ceea ce va favoriza implicit reducerea greutatii ghiozdanului ce va fi purtat de către copii în creștere.

 

Dimensiunea fonturilor și culoarea acestora sunt ușor accesibile pentru majoritatea elevilor de gimnaziu, astfel încât vor fi ușor de citit și nu vor obosi vederea copiilor.

 

Autorii de manualelor de educatie muzicala clasa 4 din aceasta categorie sunt personalitati care au adus o contribuție importanta acestui domeniu, iar dintre aceștia amintim nume ca: Magdalena Boghneanu sau Sofica Matei.

 

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 4.

Created in 0.1163 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.